5+1, tai: TV:n odotetuimmat suudelmat

No Sex and the City

Suudelmissa usein parasta on niiden odottaminen, ja erityisesti näin on sen ensimmäisen kohdalla. Tosielämän lisäksi tämä pätee myös telkkarisarjoissa: kun pääparin suudelmaa on odotettu kuukausi- tai jopa kausikaupalla, on se eka kerta usein aika päräyttävä tunnemyrskyissä mukanaelävälle katsojalle. Tämä pussauspenkkiurheilija huomaakin usein huutavansa kannustushuutoja hullun lailla kun kauan odotettu tapahtuma vihdoin koittaa ja kipinät sinkoilevat niin että telkkarin melkein odottaa syttyvän tuleen.

Jostain syystä olen viime aikoina miettinyt suosikkejani näistä ensimmäisistä suudelmista. Ja koska olen mukava ihminen, päätin jakaa nämä hellät hetket myös teidän kanssanne. Siispä, saanko esitellä:

Jeminan Top 5+1 telkkarin ensisuudelmalempparit

5. Teho-osaston Doug ja Carol

4. Frendien Rachel ja Ross

3. New Girl-sarjan Jess ja Nick

2. The Mindy Projectin Mindy ja Danny

1. Battlestar Galactican Starbuck ja Apollo

Tätä kaikkein parasta pätkää ei muuten löytynyt YouTubesta ollenkaan (?!), joten jouduin sen ihan itse leikkaamaan ja sinne laittamaan. Kaikkea sitä onkin tyttö valmis tekemään suudelman eteen! Ja nyt sitten haluankin ehkä katsoa tämän noin kolmekymmentä kertaa putkeen...

+1. Halajaako sydämesi lisää? Tsekkaa myös Buzzfeedin eeppinen lista Some of the Best TV First Kisses!

 

En ehkä tee tänä vuonna juhannustaikoja (paitsi jos alasti facebookkaaminen lasketaan... Ja no, onhan minulla myös säännöllisesti sukat väärinpäin jalassa), mutta kelvatkoon tämä omaksi romanttiseksi panostuksekseni tälle viikonlopulle. Hyvää juhannusta kaikille!

 

Mikä on sinun suosikkisi pitkään odotetuista telkkari- tai elokuvasuudelmista?

 

Psst! Tsekkaa myös tämä 5+1-lista:

Parhaat romanttiset komediat, tai: Nice boys don't kiss like that
 

Kommentit

Kahvittelija
Kahvia, kiitos!

Gilmoren tytöistä löytyy pari suosikkia: sekä Luken että Lorelain ensisuudelma että Roryn ja Jessin toinen suudelma, joka tavallaan kuitenkin oli eka.

Jemina
No Sex and the City

Gilmoren tytöt ei ole minulle tuttu sarja, mutta olen kuullut siitä tosi paljon. Pitänee laittaa katselulistalle, etenkin jos sieltä löytyy useampiakin tsiigaamisen arvoisia suudelmia!

Äkkiä tulee mieleen ainakin

the big bang theory; Amy ja Sheldon

glee; Kurt ja Blaine

Frendien ensikatselun aikaan olen ollut sen verran nuori, ehkä kymmenen? etten muista osanneeni odottaa pusutteluja (hittojako mä sen ikäsenä oon moista sarjaa edes seurannut??) Mutta Gilmoren tytöistä allekirjoitan ainakin tuon Lorelain ja Luken. 

Ylipäänsä pussailu on kyllä kivaa. Telkkarista katseltunakin, mutta varsinkin livenä. Tästä inspiroituneena taidankin lähteä nyt pussailemaan! 

Jemina
No Sex and the City

Ihanaa, että juttu inspiroi pussailemaan! Pussailu on hyvästä terveydelle, siitä olen saletti.

anninna (Ei varmistettu)

Ross ja Rachel forever, siinä on rakkaustarina, jonka edessä olen aivan sulaa vahaa <3

Ja koska edustan Harry Potter-sukupolvea, niin pakko mainita Ron ja Hermione. Se suudelma viimeisessä elokuvassa; en varmaan odottanut edes omaa ensisuudelmaani niin paljon kuin sitä.

anninnas (Ei varmistettu)

Ross ja Rachel forever, siinä on rakkaustarina, jonka edessä olen aivan sulaa vahaa <3

Ja koska edustan Harry Potter-sukupolvea, niin pakko mainita Ron ja Hermione. Se suudelma viimeisessä elokuvassa; täydellisyyttä.

Jemina
No Sex and the City

Itse en ole noita vikoja HP-leffoja nähnyt, joten pakkohan kohtaus oli heti etsiä YouTubesta. Oletan siis, että kyseessä on tämä näin?

edgybeauty
Edgy Beauty

New Girlin Jess ja Nick, ehdottomasti. Tuon pusun olen katsonut vielä jälkikäteenkin monesti YouTubesta ja joka kerta hihkun ääneen :D

Jemina
No Sex and the City

Näinpä! Itse en ole kovin vannoutunut New Girl-fani, ja usein lopetan sarjan katsomisen viikkokausiksi kun se alkaa jotenkin pitkästyttää tai jopa ärsyttää. Mutta tämä veti kyllä minulta aikalailla jalat alta ja sai palaamaan sarjan seuraajaksi!

Mimimii (Ei varmistettu)

The big bang theoryn Amyn ja Sheldonin pusu saa myös mun äänen! :)
http://www.youtube.com/watch?v=zva3SRxQCv0&feature=kp
Niin kömpelö mutta myös niin odotettu! Tätä jaksoa ei ole vielä Suomessa nähty, mur!

Jemina
No Sex and the City

:D

Sarja ei ole itselleni tuttu, joten kovin suuria väristyksiä en voi väittää tuosta saaneeni (kun se pitkittäminen ja odotus puuttuu), mutta ehdottoman hömelöä ja hellyyttävää tuo kyllä oli!

Mimimii (Ei varmistettu)

Jep täytyy myöntää että tuo ei ehkä ole kaikkein väristyksiä aiheuttavin ensipusu, mutta sitä odotettiin neljä tuotantokautta! :D Sarjassa pääsee myös mukaan Amyn raastavaan odotukseen hellyydestä, Sheldon kun ei pysty normaalisti edes halaamaan tai pitämään ketään kädestä.

Hem Buggah

Dawson's Creekissä se, kun Joey viimein suutelee Pacey'a. Oi että, kyllä teinisydän pakahtui!!!

Kauan odotettu oli myös Frasierissa Nilesin ja Daphnen ensimmäinen suudelma. Ja HIMYM:issä Robinin ja Barneyn ollaan/ei olla/joko ollaan? -suukot.

 

 

Jemina
No Sex and the City

Ooooo Niles ja Daphne!

Mulder ja Scully! Ja sit Luke ja Lorelai! Ja HIMYM Robin ja Barney...

Jemina
No Sex and the City

Itse katsoin X-Filesia niin satunnaisesti, että en tainnut koskaan Mulderin ja Scullyn pusuun asti ehtiä. En myöskään löytänyt ensimmäistä netistä, mutta tällaisen pusukollaasivideon kyllä löysin, joka postattakoon tähän kaikkien M&S-fanien iloksi:

 

Kommentoi