Dildotehtaassa, tai: Miltä seksilelujen valmistus näyttää

No Sex and the City

Reddit-saitin kautta on kyllä levinnyt maailmalle kaikenlaista hienoa ja outoa. Jälkimmäisessä kategoriassa: parin vuoden takainen keskustelu Sauli Niinistön lumenluonnista. Ensimmäisessä kategoriassa: tänään bongaamani linkki dildotehtaassa kuvattuun videoon. Jos siis olet koskaan miettinyt miltä dildotehtaassa näyttää... No, ihan kohta tiedät.

Videota katsellessani tajusin myös että en itse asiassa tiedä paljon paskaakaan seksilelujen valmistusprosessista, saati sitten siitä millaista niitä on valmistaa työkseen. Aukko sivistyksessä! Vaan onneksi apukin on lähellä: aihetta googlaillessani löysin muun muassa jutun nimeltä Deep Inside The Biggest Little Dildo Factory In America, joka kertoo yhä Yhdysvalloissa suurimman osan tuotteistaan valmistavasta Doc Johnson-nimisestä firmasta. (Kyseinen pulju taitaa olla aikamoinen harvinaisuus, sillä nykyäänhän suurin osa seksileluista, aivan kuten kaikesta muustakin, valmistetaan Aasian maissa monilla tavoin ongelmallisena halpatuotantona.) Jos aihe kiinnostaa, kannattaa kurkata linkin taakse, sillä juttu sisältää viihdyttävän kielen lisäksi muun muassa näin, ööö, erikoisella tavalla vangitsevia kuvia:

The chaotic space of the main production floor looks like a meth cook’s dream: a battery of industrial-sized vats standing as they swirl and pump 100,000 pounds of synthesized chemicals into the hoses and small cook pots of 300 hair-netted employees who mostly lie to their families about what they do for a living. ... It is here, in this cavernous warehouse vibrating with the hums and murmurs of a bustling 500-person workforce, that one of the last bastions of old-fashioned American manufacturing labors on, using 2.5 million pounds of rubber per year to churn out a staggering 15,000 sex toys per eight-hour day, which amounts to 5 million a year. Dongs, cock rings, dick pumps, pocket pussies, strokers, suckers, strap-ons, ticklers, teasers, vibrators, ropes, whips, ball gags, anal invaders, pussy trainers, and “love spit ” lubricant pour out of here at a rate that would wow Henry Ford.

Täydellistä ei toki ole Jenkkilän dildonvalmistusprosessissakaan - Doc Johnsonin tehtaassa muun muassa painetaan duunia minimipalkalla ja ilman mahdollisuutta esimerkiksi sairaspäivärahaan. Frank151-saitin juttu Crazy But True: Working At A Dildo Factory Sucked Dick puolestaan paljastaa paljon eräässä pienemmässä tehtaassa työskentelystä ja kyseisen firman työntekijöiden kaltoinkohtelusta. Länsimainen tuote ei siis vielä takaa sitä että dildonvalmistajaa on kunnioitettu. Mihin tämä maailma on oikein menossa, kysynpähän vaan...

Ja alkoipa muuten tehdä mieli vierailulle seksileluja valmistavaan tehtaaseen. Onkohan sellaisia vielä Euroopassa? Nyt on pakko laittaa hakukone laulamaan ja selvittää mistä lähin löytyy!

 

Kuva: Natasha Vargas-Cooper / Buzzfeed

Kommentit

Didionin muistilista

Madridista ainakin löytyy BS Atelier, joka kyllä enemmän korostaa käsityöläisyyttä kuin tehdastoimintaa. Työoloista on paha sanoa, mutta monin tavoin vaikuttavat sympaattisilta muuten.

Didionin muistilista

Käsityöläisyys (sic), toim. huom.

Jemina
No Sex and the City

Jee, olinkin varma että teistä löytyy tyyppejä jotka tasan tietävät tällaiset!

Oon tainnut sanoa näin usein, mutta sanonpa uudelleen: tän blogin lukijat <3

oceansoul / housuitta (Ei varmistettu) http://housuitta.com

Heh. Tuo videohan ei ole oikeasta tehtaasta, vaan ilmeisesti jostain fiktiivisestä tv-sarjasta.

"Ja alkoipa muuten tehdä mieli vierailulle seksileluja valmistavaan tehtaaseen. Onkohan sellaisia vielä Euroopassa?"

Hmm.. Fun Factory (Kaalimadot ym. valmistava yritys) @ Saksa?
Ainakin oon saanut sen käsityksen, että tekevät kaikki tuotteensa Saksassa.

(Ryanair muuten lentää Bremeniin - jossa ainakin kyseisen yrityksen päämaja sijaitsee - halvalla. Itsekin on meinaan siellä tullut käytyä, mutta ei kyllä silloin tullut mieleen seksilelutehtaassa vierailu. ;) )

Jemina
No Sex and the City

Video lienee tosiaan sarjasta taikka vastaavasta, tai ainakin näin päättelin videolla esiintyvien pukumiesten hölmöstä käytöksestä. :) Veikkaisin kuitenkin kuvauspaikan olevan ihan autenttinen (tai vaihtoehtoisesti tosi todenmukaiseksi tehty kulissi), sillä mesta näyttää todella samanlaiselta kuin esimerkiksi tuossa linkkaamassani artikkelissa esitelty tehdas.

Ja suurkiitos vinkistä! Ainakin jos Wikipediaan on luottamista, Fun Factoryn tuotanto tapahtuu tosiaan kokonaisuudessaan Saksassa. Vähän kutkuttaisi pistää sähköpostia sinne suuntaan ja tsiigata että josko vaikka vierailu voisi järjestyä... Olisi meinaan aika mainiota!

huippua (Ei varmistettu)

Löysin tän blogin täysin sattumalta viikko pari sitten, ja oon lukenut jo noin miljoona sivua taaksepäin. Jäin jotenkin ihan koukkuun. Löysin tän kautta myös monta kivaa linkkivinkkiä, ja oikeestaan sun suosituksesta vasta tutustuin tarkemmin Laci Greeniin (ja jäin koukkuun siihenkin). Hyvää asiatekstiä hyvällä huumorilla maustettuna, arvostan. Jään seurailemaan. Tää on nyt sit ensimmäinen tekstipainotteinen blogi, joka addiktoi minut. Kiitos.

Jemina
No Sex and the City

Kiitos ihanasta kommentistasi! Olen aina niin ilahtunut kuullessani jonkun löytäneen täältä kaikupohjaa ja tykänneen, sekä erityisesti jos linkeistä ja muusta matskusta on laajempaa hyötyä. Ja oman ilosanomani lisäksi on tosi hienoa kuulla että myös Laci-gospel leviää yhä laajemmalle. :)

Toivottavasti palaat lukemaan ja kommentoimaan vielä uudemmankin kerran!

huopis
Merennoita

Oh, mä oon kans aina halunnu vierailulle seksilelutehtaalle! Jossain vaiheessa myös ajatuksena oli et kuinka siistiä ois luoda oma seksilelumallisto (tai miksikä sitä nyt kutsuiskaan). :D Heh. Se tais olla niihin aikoihin kun olin pornokaupassa töissä ja tuli kaikenlaisia härveleitä hypisteltyä päivittäin.

Jemina
No Sex and the City

Jos onnistun puhumaan itseni johonkin tehtaaseen sisälle, kutsun sut mukaan. :)

huopis
Merennoita

Oijoijoi! <3

Kommentoi