Erobingo, tai: Kerää koko tekosyiden sarja

No Sex and the City

Menikö suhde kaavioista huolimatta pieleen? Bänkseissä auttavaan kaavioon en ole vielä törmännyt, mutta onneksi on Erobingo.

Törmäsin bingoon vuosia sitten sen ilmestyttyä Ylioppilaslehdessä, ja se on matkannut mukanani siitä lähtien. Erot ovat aina vittumaisia juttuja, mutta mustelmilla olevaa sydäntä hellii edes hitusen kun saa toisen tekosyitä kuunnellessa ruksailla ruutuja (ainakin mielessään, jos bingolomaketta ei sillä hetkellä löydäkään) ja sitten huutaa niin lujaa kuin ääntä lähtee: "Lässyn lässyn, saatana!"

Kommentit

Go With the Flow

Tuo kun olisi ollut käsillä kun erosin!

Toinen juuri eronnutta sydäntä hellivä asia on se ehdottoman perinteinen tekosyiden itse keksiminen. Ei niinkään eron syyhyn, mutta ehkä enemmänkin eron seurauksiin.

"Se niin tulee kaipaamaan mua koko loppuelämänsä"

"Mä niin tuun pärjään paremmin kun se ja näytän sille vielä"

Yms. Nämä siis niissä vittumaisissa eroissa.

Jemina
No Sex and the City

Holiday, tämä bingo on erotilanteessa täysin korvaamaton! Nyt äkkiä printtaamaan se ja taittelemaan paperi lompakkoon, niin että sen saa tempaistua sieltä esille milloin tahansa jos tarve on.

Ja kannattaisikohan jätetyille tehdä tuollainen toinenkin bingo? "No emmä oikeesti tykännytkään siitä niin paljon" ja "mä niin löydän jonkun paremman, jonkun joka oikeesti arvostaa mua" yhdessä muiden kätevien lausahdusten kanssa. Ja on vakuutellut itselleen kylliksi saadakseen neljä pystyyn, vaakaan, tai vinottain, voi vastata itse itselleen: "Hyvä hyvä, ota toinen mansikkamargarita, huomenna tuntuu jo paremmalta."

Go With the Flow

KYLLÄ voi KYLLÄ. Totuuden torvi!

Vieras Mies (Ei varmistettu)

Pitänee veistellä Ohari- ja Pakit-bingo. 

Jemina
No Sex and the City

Vieras Mies, anna palaa! Ja muista sitten jakaa lopputulokset meidän kanssamme.

Voin antaa Pakkibingoon henkilökohtaiset suosikkini: "Mulla ei vaan oo mitään annettavaa" ja "I just wanna be my own man, do my own thing". Oli aikamoinen superkombo, kun nämä lausuttiin minulle perätysten. Olisipa ollut silloin bingo käsillä.

Vierailija (Ei varmistettu)

Kyllä tuohon minusta pitäisi jättää myös se tyhjä ruutu ihan sitä varten, että jotkut yksilöt katsovat voivansa vain kadota jättämättä sen kummempia selityksiä.

Jemina
No Sex and the City

Vierailija, hyvä idea! Superepäreilujen erojen ruutu. "Täydet oharit? Lähtikö tyyppi ostamaan maitoa eikä koskaan tullut takaisin? Onneksi olkoon, voitat bingon samantien."

Go With the Flow

Palkintona kirves ja paketti suklaajäätelöä!

Vieras Mies (Ei varmistettu)

Toinen mies/nainen tuli väliin.

Jemina
No Sex and the City

Holiday, parhautta! Nykyiset mummobingot kahvipaketteineen eivät oikein houkuttele, mutta jos kaikissa bingoissa olisi tuollaiset palkinnot niin pelaisin jatkuvasti!

Vieras Mies (Ei varmistettu)

 

Today, my girlfriend dumped me. Her exact words used were "I like the idea of you, but I don't like you." I still don't know what that means. FML

http://www.fmylife.com/love/18260922

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.