Jemina listaa, tai: Rakkauselämää helpottavat puhelinsovellukset

No Sex and the City

Lilyn toimitus listasi aiemmin tällä viikolla käteviä applikaatioita älypuhelimiin ladattaviksi. Mutta tiesittekö, että spora-aikataulujen ja musiikin lisäksi sovelluksista löytyy apua myös deittailuun ja vällyjen väliin?

Minulle tämä oli aivan uutta, mutta silmäni ovat nyt auenneet, törmättyäni muun muassa näihin appikaatioihin:

1. iCondom näyttää lähimmän paikan, josta saa ostaa kortsuja. Kätevää! Käyttäjät päivittävät palvelua yhdessä, joten jakakaa ihmeessä parhaat vinkkinne muidenkin kanssa.

 

(New Yorkissa panevat muuten vielä paremmaksi - Ison Omenan oma applikaatio näyttää lähimmät ilmaisia kumeja tarjoavat mestat.)

 

2. My Love Life auttaa pitämään kirjaa flirteistä, treffeistä ja seksistä. Siis vähän niin kuin kuntosalipäiväkirja, paitsi että penkkipunnerrusten sijaan ylös kirjataan silmänvilkuttelun ja vaikka vaakamambon laatua sekä määrää. Kaltaisilleni statistiikkoja ja kaikenlaisia kaavoja rakastavalle neurootikolle tämä olisi varmaan ihan ässä.

 

3. A-hole tester puolestaan auttaa tapaillessasi jotakuta jonka epäilet mahdollisesti olevan kusipää. Applikaatio nimittäin kyselee painavia kysymyksiä, joita itse kunkin kannattaa varmasti parisuhteen alkutaipaleella pohtia. "Kun ajatteet häntä, hymyiletkö vai tekeekö mielesi tarttua vodkaan?"

Lisäksi kannattaa vilkaista kokeneempien käyttäjien keräämiä vinkkejä. Esimerkiksi Huffington Post listasi yhdeksän rakkauselämää parantavaa sovellusta, ja Freeky Geek parisuhteen kehittämiseen sopivia sellaisia. Elle-lehti taas kertoi viettelyyn ja seksiin tähtäävistä applikaatioista.

Itse en ole päässyt testaamaan näistä vielä yhtäkään, joten jos joku teistä päättää niitä kokeilla, raportoikaa ihmeessä tuloksista!

Voiko applikaatioista olla apua ihmissuhteisiin, tai saattavatko petipuuhat saada niistä uutta puhtia? Mitä sovelluksia sinulla on käytössäsi?

 

Kuvat: entertainment.desktopnexus.com, favim.com

Kommentit

Anna Karhubear
Pelkkää valoa

Ahhahaa, toi kakkoskohta on loistava. Olenkin miettinyt, että pitäis olla sellanen henkisen puolen Heiaheia (kun en sporttiversioon oikein saa merkintöjä, krhm), mutta toi vie jutun vielä astetta pidemmälle.

Tosta kondominostopaikka-sovelluksesta tuli mieleen eräs tasa-arvo-häh Lontoon reissulta kesällä. Poikaystäväni hämmästeli, kuinka erään pubin vessassa oli myynnissä laaja valikoima monenmerkkisiä kondomeja. Naistenvessasta löytyi vain yksi automaatti, josta sai tamponeja. Eiväthän naiset niitä kumeja osta. Nih.

Jemina
No Sex and the City

Anna, jollakin vähän kierolla tavalla tuo My Love Life kyllä houkuttelee... Ehkä ihan hyvä, etten ole vielä saanut älypuhelinta käpäliini, sillä muuten saattaisin viettää puolet päivästäni listaamalla kaikenlaisia törkeyksiä luuriini.

Ja nyt äkkiä joku vetoomus pystyyn, että kortsuautomaatit kaikkiin vessoihin! Suomessakin, ja naisillekin! En ymmärrä, miksei niitä jo ole kaikkialla. Tahdon mahdollisuuden hankkia kumeja heräteostoksena!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.