Kissenger, tai: Pusurobotista apu etäsuhteeseen?

No Sex and the City

Tekisikö sinun mielesi suudella näitä huulia?

Niin, ei minunkaan. (Monenlaisia munapäitä olen elämäni aikana suudellut, mutta tämä olisi jo vähän liikaa.) Ilmeisesti jotkut kuitenkin arvostavat munan tarjoamaa pusuttelumahdollisuutta - Iltalehti kertoi nimittäin pari päivää sitten tästä Kissenger-nimen saaneesta keksinnöstä, jonka on tarkoitus helpottaa etäsuhteessa eläviä.

“Kissenger on suuren pääsiäismunan näköinen laite, jolla on huulet. Huulet sisältävät paineanturit ja toimintalaitteet. Kissengerit lähettävät langattomia signaaleja toiseen samanlaiseen laitteeseen. Kun suutelet Kissengerin huulia lähettää se liikkeen reaaliajassa sisarkappaleeseensa, joka toimii laitteen peilikuvana. Näin ollen kaukana olevat pariskunnat voivat suudella toisiaan välimatkojenkin päässä toisistaan.”

Tiedän kyllä, että etäsuhteessa olo on vaikeaa, ja joskus toisen kosketusta kaipaa niin että ihan pakottaa. Mutta jotenkin en osaa kuvitella koskaan kaipaavani kumppaniani niin paljon, että lähtisin tälle linjalle.

Voisitko kuvitella hankkivasi Kissengerin pusuttelukaveriksi?

 

Kuva: pcgerms.com

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Hyi mua alkoi inhottaa toi vehje, ihan kamalan näköinenkin :D

Eeva Kolu

Hyi kauheeta! En ennusta tälle keksinnölle valtaisaa menestystä.

Vierailija (Ei varmistettu)

Tähän aiheeseen ei ole oikein muuta sanottavaa kuin yöks, ikinä en hankkisi tuollaista! Sen sijaan haluan hehkuttaa blogiasi, jota olen nyt lukenut useamman päivän herkeämättä. Ihanaa! Olisi tehnyt mieli kommentoida useampaan vanhempaan kirjoitukseen, että just noin, ihan juuri mun elämästä, mutta taidan tyytyä vain hehkuttamaan tässä viestissä. (Ja jatkan kommentointia tulevissa kirjoituksissa.) On hienoa löytää avoin, feministinen ja hauska blogi! Ja eihän tämä voi huono ollakaan, kun ihanainen Eevakin tätä ilmeisesti lukee. ;) Keep it going! Nim. uusi uskollinen lukija.

HAHAHAhahah Ei helvetti!
:D Ei tuolla kapistuksella voi nakata edes kissaa!

Jemina
No Sex and the City

Vierailija, joo, koko ajatus on jotenkin vähän kuvottava! Jostain syystä kuvittelen tuolta näyttävät huulet tosi limaisiksi, vaikka tosiasiassa ne olisivat varmaan jotain nahkeaa kumia... Ei kyllä parempi sekään. Yhhh.

Eeva, minäkin veikkaisin (tai ainakin toivoisin!) kaukosuhteilevien keksivän parempiakin tapoja pitää yhteyttä toisiinsa ja kokea läheisyyttä. Esim. mitä tapahtui vanhalle kunnon puhelinseksille?! Kyllä meikä ainakin mieluummin harrastaisi sitä kuin pussailisi jotain muovista munapäätä.

Vierailija, tervetuloa lukijaksi! Ihan pienenä toiveena esittäisin (ja tämä pitäisi itse asiassa sanoa kaikille vakilukijoille), että minusta olisi kauhean hauskaa jos ihmiset käyttäisivät jotenkin tunnistettavaa nimimerkkiä tuon iänikuisen Vierailijan sijaan. Olisi hauska tietää aina vähän tarkemmin, että kuka lukijoista mihinkin juttuun kommentoikaan, ja saada sillä tavalla vähän persoonallisempaa tatsia peliin. Niin ja suurkiitos ihanaisesta kommentistasi, se piristi päivääni huimasti!

NakkiEukko, niin kissafani kuin olenkin, tuo on kyllä loistava ilmaisu. :D Ja sopii oikeastaan kissoista pitävillekin - en meinaan minäkään nakkaisi kissaa tällaisella, nehän saisivat siitä vielä hirveät traumat! Kuvittelepa tuollainen munakaveri lentämässä yllättäen päin omaa pläsiä. Huh huh. Tästä näen vielä painajaisia...

erinainen (Ei varmistettu)

Jep, nimimerkki jäi hieman vahingossa laittamatta, koska huomasin asian vasta viestin lähettämisen jälkeen... Nyt on todella "näppärä" nimi keksitty. Uh, mä niin inhoan nimimerkkien keksimistä, mutta tällä nyt mennään. ;)

so out of glamour

jooen ala! Kaukosuhde on ajoittain aika kamalaa kun ikävä on niin kova mutta eeeeeei, ei toi oo vaihtoehto!

Jemina
No Sex and the City

erinainen, nimimerkkien keksiminen on tosiaan nihkeä tehtävä, mutta oikein näppärästi tosiaan onnistuit hommassa! Kiva siis, että päädyit lukemaan, ja toivottavasti saan vastailla kommentteihisi vastakin!

veerra, minunkin on vaikea ajatella, että yksikään kaukosuhteessa elävä ihan noin epätoivoinen olisi. Mutta ehkä koskaan ei pidä sanoa ei koskaan - muutenhan voi käydä vielä niin, että jonakin päivänä löydän itseni kärvistelemästä kaukosuhteessa ja seuraavaksi jo kirjoitankin tänne juttua siitä, miten ihanasti Kissenger ongelmaani auttaa...

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.