Klikkaa ja tykkää: Blogi nyt myös Facebookissa!

No Sex and the City

Kuulkaas enot! Nyt ovat maailmankirjat sekaisin ja hommat kertakaikkisesti ns. nextillä levelillä - tämä luddiittibloggari on nimittäin ottanut ja tehnyt blogilleen Facebook-sivun. Siis ihan kreisiä! Linkki löytyy edellisen lauseen lisäksi myös blogin sivupalkista, joten nyt kaikki sinne hops: klikkaa ja tykkää!

En edelleenkään ole FB:n suurin fani, mutta te lukijat olette olleet kerrassaan yksimielisiä palautteessanne, jonka mukaan blogia olisi helpompi ja mukavampi seurata Facebookin kautta. Eihän siinä siis auttanut muu kuin totella, kun kerran niin kauniisti pyysitte.

Juuri nyt sivulta löytyy vain pari alkuvuoden aikana teitä eniten kiinnostanutta juttua, mutta ajattelin viikon edetessä lisäillä sinne linkkejä myös muutamiin arkistojen aarteisiin. Tällaiset pienet muutokset tuntuvat aina hauskoilta hetkiltä kurkkia hieman menneeseen, joten ei muuta kuin tikulla silmään ja vanhoja muistelemaan - vaikka nyt jo vähän arveluttaakin, että mitä kaikkea noloa sieltä löytyy...

Ai niin, ja tässä muina naisina somevelhoillessani lisäsin samalla sivupalkkiin myös blogin Bloglovin-sivulle vievän linkin. Nyt voitte siis seurata meikää moninaisin tavoin ja mahdollisimman monella eri saitilla, kaikki omien preferenssienne mukaisesti. Hurraa!

Kommentoi