Klitoriksen uusi nimi, tai: Paholaisen ovikello

No Sex and the City

Olen vakaasti sitä mieltä, että kielestämme puuttuu hyviä sanoja monelle seksiin liittyvälle asialle ja aivan erityisesti naisten sukuelimille. Siksi innostun kovasti aina jonkun keksiessä uusia, hyviä termejä. (Muistatteko vielä idean nimetä sukuelimet leffojen nimillä? Itse viittaan edelleen vulvaani säännöllisesti nimellä Sierra Madren aarre, just because I can.) Uusin suosikkini on tämä eilen netistä bongaamani masturbointia vastustava flaijeri, joka on nimennyt klitoriksen uudestaan: naiset, housuistanne löytyy paholaisen ovikello.

Tämä täysin timanttinen kuva on siis peräisin (ilmeisesti/toivottavasti läpällä tehdyltä) Christians Against Drugs -sivustolta, joka on täynnä kaikenlaista aika hienoa ja hulvatonta. Tämä termi on ainakin niin täydellinen, että otan sen käyttöön välittömästi. Ehkä jo tänään pääsen kysymään kumppaniltani, että tekisikö tämän mieli soittaa paholaisen ovikelloa. IF YOU RING IT, HE WILL ANSWER!

Maltan tuskin odottaa.

 

Kuva: Christians Against Drugs

Kommentit

Tylli (Ei varmistettu)

Moi! Nyt tulee aivan off the topic, mutta oletko joskus blogannut oikeasti hyvistä, seksiä käsittelevistä tietokirjoista? Oma kirjastoni kattaa melko hyvin naisen seksuaalisuutta, feminismiä ja näihin liittyviä ilmiöitä käsittelevät teokset, mutta tajusin, ettei minulla ole aavistustakaan, mistä aloittaisin itseasiaa eli seksiä käsittelevien kirjojen lukemisen. Onhan opuksia vaikka millä mitoin, mutta haluaisin säästää omaa aikaani & hermojani, ja välttää kaikista pahimmat "Cosmon kootut" -tyyppiset kyhäelmät. Kaino toive siis, voitko jo linkata tällaiseen aiempaan postaukseen tai sitten kirjoittaa vinkeistä postauksen? Kiitos! :)

Jemina
No Sex and the City

Kiva kun kysyit! Kirjoihin liittyvät kysymykset noin yleisesti ovat suosikkejani. :) Vaan jäinpä tässä miettimään, että mitä varsinaisesti meinaat "seksiä käsittelevillä kirjoilla"? En ole nyt ihan varma, etenkin kun mainitsit naisen seksuaalisuutta käsittelevät kirjat erikseen. Etsitkö siis esimerkiksi seksioppaita? Tai jotenkin yleisemmin seksiä fyysisenä aktina käsitteleviä kirjoja? Vaiko kenties seksiä kulttuuriselta kannalta lähestyviä teoksia? Kaikki kirjoihin liittyvät postaukseni löydät yöpöydällä-tägillä merkittyinä, mutta en osaa sanoa löytyykö sieltä nyt mitään sellaista kuin sulla on etsinnässä. Tarkenna siis ihmeessä että mitä haet, ja lupaan miettiä mahdollisimman sopivia kirjasuosituksia!

Tylli (Ei varmistettu)

Jee, kiitos! Enemmän tarkoitin juuri seksioppaita - juuri sitä sanaa etsin! Haluaisin välttää kaikki nuo "How to become a sex Goddess" -tyyppiset teokset. Onkohan edes olemassa laadukkaita oppaita? :D

Ja olen myös kulttuurillisesta ja historiallisesta näkökulmasta kiinnostunut, joten nekin vinkit ovat tervetulleita. Kiitos paljon! :)

Jemina
No Sex and the City

Itse asiassa tosi hyvä kun otit asian esiin - minun onkin jo pitkään pitänyt kirjoittaa nimenomaan hyvistä seksioppaista! Yritän parhaani mukaan saada jutun aikaiseksi mahdollisimman pian. Kiitos siis muistutuksesta!

Tylli (Ei varmistettu)

Ole hyvä ja loistava juttu! :) Jään innolla odottelemaan.

Vierailija (Ei varmistettu)

Aiheeseen liittymättä, päivän kilarit kommenteissa.. rakkautta. http://www.lily.fi/blogit/mun-mielesta/mies-miksi-kosket

Jemina
No Sex and the City

Siis voi jumankekka tää on aina niin tätä.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.