Kokemattomampi mies, tai: Haittaakse?

No Sex and the City

Iltasanomat kysyy: Haittaako, jos mies on kokemattomampi sängyssä?

Ja minä vastaan: Ei haittaa.

Voitte siis hengähtää, suhteellisesti kokemattomammat miehet. En tule vaatimaan teitä käyttämään ylläkuvatunkaltaisia t-paitoja saavuttamanne levelin etukäteen selvittääkseni.

Suurin osa seksikumppaneistani on ollut suhteellisesti suunnilleen yhtä kokeneita kuin minä itse olen. Mutta minulla on myös ollut ilo olla kahdella miehelle se ensimmäinen, jonka kanssa he harrastivat seksiä. Haittasiko se? Ei todellakaan. Päinvastoin: olen edelleen imarreltu, että he valitsivat hommaan juuri minut. Ja vaikka oma ensimmäinen kertani olikin jo kaukana takana, jäivät nämäkin ekat kerrat varmasti loppuiäksi mieleeni.

Koska vastaus kysymykseen on siis mielestäni niin ilmiselvä, jäin miettimään syitä siihen miksi joku voisi potentiaalisesti välittää toisen kokemattomuudesta. Onko olemassa niin itsekkäitä ihmisiä, etteivät he ole valmiita jakamaan vuosien varrella oppimiaan asioita aloittelijoiden kanssa? Kukaanhan ei säily kokemattomana pitkään, kerran alkuun päästyään, joten toisen tasoa voi nostaa lähtemällä itse tätä opettamaan. Ja loppujen lopuksi opittujen temppujen määrällä on petipuuhissa aika vähän väliä. Enemmän merkkaavat asenne, ilo, ja halu oppia. (Aivan kuten ala-asteen ensimmäisellä luokalla!)

Sitä paitsi, kokemattomammalle kumppanille voi kädestä pitäen opettaa juuri ne asiat joista itse eniten tykkää. Et siis takuulla joudu kärsimään entisistä suhteista periytyneistä muuveista joilla ehkä sai eksän ekstaasiin, mutta sinusta ei irti inahdustakaan. Kaavoihinsa kangistuneen tapauksen sijaan tapaat sängystäsi tyypin, joka jo muutaman session jälkeen on kuin omille mieltymyksillesi suunniteltu!

Minua ei siis todellakaan haittaa mikäli mieheltä löytyy itseäni vähemmän seksihistoriaa. Ja kokemukseni mukaan miehetkään eivät tykkää huonoa siitä, jos nainen tietää mitä tekee. Samaan tulokseen tuli myös Iltasanomat edellisen gallupinsa jälkeen: sen mukaan 73 prosenttia miehistä ei välitä siitä, jos nainen on kokeneempi. Kenties olemme siis vihdoinkin päässeet sellaiseen aikaan, jossa seksuaalisesti kokenutta naista ei pidetä jotenkin turmeltuneena ja/tai uhkaavana. Hurraa!

Toivonkin todella, että uuteen kysymykseen vastaavat naiset osoittavat samanlaista suvaitsevaisuutta. On jo korkea aika unohtaa ne harhakuvat, joiden mukaan seksuaalisesti kokematon mies on fyysisesti kykenemätön tai muuten vain luuseri. Juhlistetaan sen sijaan seksuaalista monimuotoisuutta - ja opetetaan toisiamme.

Mitä mieltä te olette – haittaako kumppanin kokemattomuus tai kokeneisuus?

 

Kuvat: zazzle.com, iswirl.info

Kommentit

Mikä siinä muuttuu?

Kumpikaan ei haittaa - kunhan kumpaankin suhtautuu oikealla tavalla (minä ja toinen). Olipa kokematon tai kokenut, pitkälle pääsee sillä, kun pitää tuntosarvet ylhäällä ja tekee sellaisia juttuja, joista toisen huomaa pitävän.

Vierailija (Ei varmistettu)

"Sitä paitsi, kokemattomammalle kumppanille voi kädestä pitäen opettaa juuri ne asiat joista itse eniten tykkää. Et siis takuulla joudu kärsimään entisistä suhteista periytyneistä muuveista joilla ehkä sai eksän ekstaasiin, mutta sinusta ei irti inahdustakaan. Kaavoihinsa kangistuneen tapauksen sijaan tapaat sängystäsi tyypin, joka jo muutaman session jälkeen on kuin omille mieltymyksillesi suunniteltu!"

Komppaan täysin! Itse olen tosin ollut aina se kokemattomampi kaikkien niiden neljän miehen kanssa jotka lakanoihini olen päästänyt mutta jos tulevaisuudessa tapaisin miehen joka olisi minua kokemattomampi en panisi pahakseni, pitäähän sitä uuden heilan kanssa muutenkin aina alkaa kaikki alusta opettelemaan koska jokainen tykkää tulla kosketetuksi omalla tavallaan.

Jemina
No Sex and the City

Lyy, aivan totta - paljon ei vaadita, kunhan yritystä ja intoa löytyy!

Vierailija, jokaisen kumppanin kanssa omat vanhat liikerepertuaarit pitää tosiaan heittää romukoppaan ja aloittaa melkein kokonaan alusta. Tämä on itse asiassa monille yllättävän vaikeaa - etenkin jos takana on pitkiä suhteita. Silloin omissa liikkeissä saattaa olla automaatio, eikä sitä aina tule ajatelleeksi, ettei sama homma ehkä jollekulle toiselle toimikaan. Kokemattomille tästä nyt itsetuntobuustia: opitte takuulla vanhaa koiraa paremmin niitä uusia temppuja!

Vattu

 

Kummallista, entinen miesystävä ei koskaan tunnustanut, että kokeneisuuteni häiritsisi, mutta käytös antoi ymmärtää aivan toista. Aivan kuin olisin tehnyt suurenkin rikoksen nauttimalla elämästäni ennen hänen tapaamistaan.
Minua ei kuitenkaan häiritse ollenkaan sänkykumppaneiden kokeneisuus tai kokemattomuus. Jos jokin on pielessä, siitä voi aina keskustella. :)

Jemina
No Sex and the City

Vattu, on aika surullista, jos naisen kokeneisuus häiritsee miestä vielä tänäkin päivänä. Ja erityisen ikävää on, jos asiasta ei voida kunnolla puhua. Kysyitkö entiseltä kumppaniltasi koskaan syytä siihen, että seksimenneisyytesi haittasi tätä? Luulisin, että pohjalla ovat yleensä itsetunto-ongelmat.

Ymmärrän kyllä, että asia voi olla vaikea tunnustaa kumppanille - jos oma kokemattomuus hävettää jo valmiiksi, ja sitten toisen kokeneisuuden karsastaminen hävettää vähän lisää... Ja kappas, blokki on syntynyt. Mutta uskoisin kyllä, että puhumalla tästäkin ongelmasta voitaisiin selvitä ilman että kumppaneiden välille alkaa kasautua hiljaista katkeruutta puolin ja toisin. Oppisimmepa kaikki kommunikoimaan kumppaneidemme kanssa näistä vaikeistakin asioista!

huopis
Merennoita

Oujees. Näin on. Ja oon huomannu, että kokemattoman miehen kanssa itekin jotenkin uskallan helpommin ottaa esille asiat, joista en oo ihan varma että mitenkä se ny menikään, tai jos on jotain mitä en oo ennemmin tehnyt tai jos on jotain mitä "en tajua". Siis oman epävarmuuden uskaltaa helpommin tuoda esille, kun mieskään ei ole mikään know-it-all -panokone! :) Ja hitto kyllähän sitä saa kiksejä ku on toiselle eka kerta yhdessä jos toisessakin jutussa. Hih. :)

Indigo (Ei varmistettu)

Mielenkiintoinen artikkeli. Kaltaisteni kokemattomien miesten kannalta olisi tietenkin hienoa, jos naiset suhtautuisivat asiaan kuten blogin kirjoittaja. Se, että miehellä on vain vähän tai ei ollenkaan kokemusta naisista, voi johtua monesta syystä. Sitäpaitsi, eihän uuden ihmisen kohdalla voi tietää miten hän haluaa tulla kosketetuksi - oli sitä aiempaa kokemusta tai ei.

Oma kokemattomuuteni haittaa minua tasan yhtä paljon kuin se haittaa naista, josta olen mahdollisesti kiinnostunut. Ja jos hän asialla kovasti päätään vaivaa, niin hän ei ilmeisesti ole "se oikea" minulle. Vastaavasti, naisen oma kokeneisuus ei kait minua suuremmin haittaa, sitäpaitsi 98,8532 prosenttia ikäluokkani naisista on minua kokeneempia :-). Eli aika sama monenko tyypin, hyypiön tai know-it-all-panokoneen kanssa neiti on ennen minua pelehtinyt. Ainoana vaatimuksena on vain, ettei pelehdi niiden kanssa silloin, kun on minun kanssani :-D.

Kuten tuolla ylempänä joku mainitsi, niin kokemattomassa miehessä on myös se etu, että nainen voi (yrittää) kouluttaa miehestä mieleisensä, eikä tarvitse miettiä mitä sontaa edelliset omistajat ovat miehen korvien väliin tunkeneet. Lisäksi etuna on se, ettei oven taakse todennäköisesti ilmesty isorintaista blondia, joka kertoo sinulle seuraavaa: "Hei, olen miehesi entinen naisystävä. Vaikka olemme eronneet, olemme edelleen hyviä ystäviä. Sovimme miehesi kanssa, että lähtisimme tänään vähän viettämään iltaa kaupungille - ai, hän ei sitten maininnut asiasta mitään sulle?" Näitä seikkoja kannattaisi osan naisista miettiä, ennen kuin laittavat deitti-ilmoitukseensa etsivänsä "itsevarmaa"/"varmaotteista" miestä.

P.S.
Tuo "I WANT YOU BROTHA VIRGIN" oli aika hilpeä, mutta Setä Samulin olisi voinut korvata jollain hehkeällä silinteripäisellä naikkosella. Nyt tuosta tulee vain häiritseviä mielleyhtymiä X-D.

Jemina
No Sex and the City

huopis, hyvä pointti - jos kokemattomammalla kumppanilla ei ole tarvetta esittää, että tottakai tässä tunnetaan kamasutrat läpikotaisin ja vaikka takaperin, saattaa seksi olla vapaampaa paineista ja antaa tilaa kaikenlaisille kokeiluille. Uusia ja niitä vähän hankaliakin juttuja on helpompi testata, jos molemmat lähestyvät hommaa aloittelijan avomielisyydellä. En juurikaan kaipaa teinisähellysseksiä, mutta tämä on kyllä yksi asia jota siitä voisi ikävöidä - se uusien asioiden kokeilemisen ja löytämisen huikea tunne!

Indigo, uskon kyllä suurimman osan naisista olevan samaa mieltä kuin minä ja kommentoijat tässä yllä - että kokemattomuudella ei ole väliä. Ja jos se jotakuta haittaakin, niin kuten sanoit, kyseessä on enemmän sen naisen ongelma, ei sinun. Seksikumppaneiden määrää suuntaan tai toiseen tuomitsevat tyypit saavat minun puolestani jäädä ilman!

Pakko tosin hieman koputtaa nokkaa kommenttisi yhdestä osasta - kaikkia naisia ei nimittäin suinkaan haittaa se, että kumppanilla on entisiä kumppaneita. Entisissä tyttöystävissä ja näiden kanssa hengailussa ei sinänsä ole mitään vikaa, ja kyseisten entisten tyttöystävien kuppikoolla ei myöskään ole asian kanssa mitään tekemistä. Tämä jostain syystä yleinen käsitys siitä, että naiset eivät voisi sietää kumppaneidensa eksiä tai sitä tosiasiaa että sellaisia todennäköisesti on, on aika turha ellei peräti täysin perusteeton. Ei siis jatketa tällaisten urbaanien legendojen levittämistä!

Indigo (Ei varmistettu)

En minä sitä tarkoita, etteivätkö naiset sietäisi miestensä entisiä, mutta ainakin tuttavapiirissäni ei hyvällä katsota liian tiivistä yhteydenpitoa entisiin heiloihin. Oikeastaan, kun tarkemmin ajattelen asiaa, niin eipä tuttavapiirissäni ole tapana kehitellä mitään ystävyyssuhteita entisiin kumppaneihin. Eksät ovat todella eksiä, mitä nyt ehkä pidetään yhteyttä jos on yhteistä jälkikasvua. Tarkoitus ei ollut yleistää kommenttiani kaikkiin naisiin, mutta heikommalla itsetunnolla varustetuille naisille se entisen kuppikokokin voi olla merkityksellinen :-).

Jaa-a, vaikea tietenkin sanoa miten naiset yleisesti ottaen suhtautuvat miehen kokemattomuuteen. Tietenkin olisi suotavaa, että näitä ymmärtäväisesti suhtautuvia naisia löytyisi - mieluiten lähempää kuin Keski-Euroopasta :-). Ja kuten sanottua, jos nainen tekee asiasta ongelman, niin tämä voi sitten samantien tepastella asenteineen jonnekin ihan muualle.

Kaveri (mies) ehdotti kerran ratkaisua kokemattomuuteeni: "alan ammattilaiset". Olisi vielä kuulemma tarjonnut ensimmäisen "kierroksen". Arvata saattaa, etten ollut kovin innostunut ehdotuksesta. Jos en tällaisena kelpaa, niin sitten en kelpaa, mutta rahalla en ala tätä "ongelmaa" ratkaisemaan. Ei minulla sinällään mitään prostituoituja vastaan ole, sen on rankkaa työtä. Harvan pää sitä kestää, pitkään ainakaan.

Chili (Ei varmistettu)

Kokemattomuutta enemmän haittaa se, jos miehen suhtautuminen seksiin on erilaista kuin itsellä, tosin monesti nämä kyllä menevät käsi kädessä. Kokemattomuudenkin voi määritellä niin monella tavalla, onko se kumppanien määrä vai kuinka kinkyjä juttuja on kokeillut vai yksinkertaisesti vain kuinka paljon on maileja alla.

Itse kyllä pidän enemmän miehestä, joka etenee määrätietoisesti seksin suhteen. Ja tietää, mistä itse pitää, vaikka toki miehen on syytä myös olla valmis kokeilemaan uusia juttuja ja kuulostelemaan, mistä jutuista minä pidän, mutta usein siihenkin miehellä on paremmat lähtökohdat, jos kokemusta löytyy. Mutta olen kuitenkin itse pikkuisen ujo ehdottamaan uusia asentoja tms. joten tykkään siitä, että mies ottaa ohjat käsiinsä - ainakin yleensä.

Sinänsä kokemattomuus ei välttämättä haittaisi, jos mies olisi kuitenkin sinut itsensä ja kroppansa kanssa - ja minun kroppani kanssa, mutta en ole sellaiseen kyllä törmännyt. Toisaalta en ole monenkaan kokemattoman tyypin kanssa sekstaillut.

Indigo (Ei varmistettu)

Niin, se on ihan naisesta kiinni miten asiaan suhtautuu. Nuo "tykkään, että miehet ottaa ohjat käsiinsä"-naiset ei oo oikein mun tyyppiä - sattuneesta syystä :-). Siis, kyllä mä voin ehdotella kaikenlaista, ja kokeilemalla oppii, mutta asiaa auttaa jos nainen ei ole ihan ujo lahna :-D.

Sitäpaitsi, jos haluaa rakastella ihmisen kanssa, niin siihen tarvitaan vähän muuta kuin varmat otteet ja tekniikkaoppaan repertuaari. Mutta jos kyse on seksin harrastamisesta, niin sitten riittää nuo otteet ja muuvit. Toisaalta, eipä juuri tuollaiset harrastukset kauheasti kiinnosta...

P.S. Sana "sekstailla" on slangia, ja se tarkoittaa suudella. Noh, kieli elää ja merkitykset muuttuvat toisiksi :-).

Chili (Ei varmistettu)

I repeat, en ole monenkaan kokemattoman tyypin kanssa sekstaillut. Tai harrastanut seksiä.

Ja ujoudella tosiaan viittasin siihen seuraavaan vaiheeseen tai uuteen juttuun menemisen vaikeuteen, en niinkään meneillään olevassa toiminnossa reagoimattomuuteen. Nainen kun olen, niin tykkään, että mies ottaa ohjat, mutta vie silti toimintaa juuri siihen suuntaan, mihin minä haluan mennä. Sellaisiakin on, jotka parin kerran perusteella ovat oppineet lukemaan minua, tai sitten olemme vaan sattuneet tykkäämään samoista jutuista jo alun alkaenkin.

Jemina
No Sex and the City

Chili, totta, kokemattomuuden merkityksiä voi oikeastaan olla lukemattomia. Kokemattomampi kumppani saattaa olla pelmunnut vain parin tyypin kanssa vähemmän kuin itse, tai sitten olla neitsyt. Mutta olen samaa mieltä siitä, että enemmän merkkaa asenne. Pelkillä ninjaliikkeillä ei tee mitään. :)

Pakko tosin huomauttaa vielä tuohon "nainen kun olen" -lausahdukseen: kaikki naiset tuskin tykkäävät siitä, että mies ottaa ohjat. Epäilen, ettei moisilla mieltymyksillä ole niinkään tekemistä sukupuolen kuin omien mieltymysten kanssa - ja toki sen, miten tämä yhteiskunta on meitä kasvattanut ja millaisia asioita päähämme huomaamattamme takonut!

Indigo, "seksin" ja "rakastelun" ero ei välttämättä ole ihan noin yksioikoinen, eikä kyse ole täysin vastakkaisista asioista joissa toisessa riittää tekniikka ja toiseen vaaditaan jonkinlaista sielujen kumppanuutta. Tai näin ainakin omasta mielestäni. Ja vaikka joku asian näin näkisikin, niin enpä sanoisi että seksin harrastamisessa on mitään vikaa siinäkään.

Ja tosiaan, slangikin muuttuu, ja sekstailu on tosiaan vähitellen vakiintunut tarkoittamaan suutelua pidemmälle etenevää puuhaa.

Vierailija (Ei varmistettu)

Jemina, lähinnä tarkoitin sitä, että rakastelussa kyllä tarvitsee tekniikkaakin, mutta seksin harrastamisessa voi ihan hyvin riittää se tekniikkakin. Tai ainakin monelle miehelle riittää seksiin ihan se, että on jokin naista etäisesti muistuttava, johon voi heppinsä änkeä, jos asia kauniisti ilmaistaan.

Ei seksin harrastamisessa sinänsä mitään vikaa ole - harrastuksensa kullakin. Itse en niin siitä välitä, tulisi pitemmän päälle tyhjä olo, enkä sen saamiseksi jaksa paljoa aikaa kuluttaa ja vaivaa nähdä. Puhumattakaan, että maksaisin jollekin naiselle seksistä. Terveet kädet ja sairas mielikuvitus riittävät. Ja jos mielikuvitus loppuu, niin netistä löytyy runsaasti por...aikuisviihdettä.

Niin, slangikin muuttuu. Nuorempana luulin, että sekstailulla on jotain tekemistä seksin kanssa, mutta sitten selvisi, että se tarkoittaakin suutelemista. Nyt se ilmeisesti on muuttunut tarkoittamaan jotain "pidemmälle menevää" :-). Noh, enpä minä nuorison puheista mitään ymmärräkään, kun olen tällainen 32v. vanhapieru. Enpä sen puoleen ole koskaan käyttänyt sanaa "sekstailla" puheessani, missään merkityksessä.

Minusta tuntuu, että voisi olla mukavaa, jos useammallakin naisella olisi Jeminan ja huopiksen kaltainen asenne kokemattomanpiin/täyskokemattomiin miehiin.
Asiaa täytyy alkaa testaamaan. Laitoin juuri profiilini nettideittiin, katsotaan löytyykö samalaista asennoitumista täältä päin maapalloa. Ja kuten sanoin, jos kokemattomuuteni on naiselle ongelma, niin kyseinen nainen voi minun puolestani suksia niiden "varmaotteisten" miesten luo :-). Ei millään pahalla, mieltymyksensa kullakin.

Indigo (Ei varmistettu)

Edellinen viesti oli tietenkin Indigo-sedältä...

Chili (Ei varmistettu)

Tuli vähän kiire kommenttia kirjaillessani, mutta "nainen kuin olen" lausahduksella halusin humoristisesti viitata siihen, että tässä kohtaa vaadin ns. mahdottomia (eli ohjien ottamista niin, että minun toiveeni toteutuvat), kuten naisten yleensä väitetään tekevän. Mutta inhoan kyllä tuollaisia yleistyksiä, että sinänsä aika epäonnistunut heitto toki.

Jos oikein kolahtaa, niin en usko, että itsellenikään miehen kokemattomuus on mikään kynnys kysymys. Silti uskon olevan todennäköisempää, että minulle kolahtaa mies, jolla on kokemusta. Mutta never say never.

Itse asiassa tätä kirjoittaessani huomaan, että mielessäni automaattisesti yhdistän kokemattomuuden siihen, että henkilöllä on jotenkin ongelmallinen suhden omaan seksuaalisuuteensa (jos ei siis puhuta parikymppisistä). Se on kieltämättä vähän epäreilu oletus ja minunkin pitäisi kyllä erottaa mielessäni nämä kaksi asiaa. Sinänsä seksuaalisuuden ongelmallisuudessa ei ole mitään pahaa, eikä omien halujen käsitteleminen ole minullekaan aina ollut yhtä luontevaa kuin nyt (ja vieläkin se voisi olla paljon luontevampaa). Oma itsetuntoni ei kuitenkaan ehkä ole tarpeeksi hyvä, että osaisin kestää toisen kipuilua ja siitä aiheutuvia väärinymmärryksiä ja huonouden tunteita. Siksi on paljon helpompaa, kun toinen ottaa ohjat ja näyttää, että on ihan ok haluta tehdä näin.

Hmm, tietysti voisin myös itse olla se, joka näyttää, että on ok haluta jollain tietyllä tapaa. Taidan olla huora-madonna asetelman vanki - pelkään ehkä alitajuisesti juuri sitä, että jos näytän haluni ensimmäisenä, mies tulkitsee sen niin, että onpas tässä kevytkenkäinen nainen, joka haluaa vaan panna, tämän kanssa ei sitten ole puhettakaan mistään rakastelusta tai oikeista tunteista. Juuri tuo seksin/rakastelun vastakkainasettelu luo paineita siihen, että pitäisi siellä sängyssä jotenkin osoittaa, että tämä on nyt sitä rakastelua, että en ole huono nainen. Ja jos kyseistä miestä kohtaan on vielä erityisiä tunteita, niin nämä pelot nousevat helposti toiseen potenssiin.

Mielenkiintoinen keskustelu, aivoni eivät oikein enää toimi tähän aikaan yöstä, mutta tähän asiaan kiertyy niin paljon asioita, joita olen viime aikoina miettinyt. Olen aina liputtanut avoimuuden ja itsenään olemisen puolesta, mutta viime aikoina on alkanut tuntua, että double standard on meissä syvemmällä kuin haluaisimme.

Indigo (Ei varmistettu)

Niin, olen kyllä lukenut kaiken maailman kriteerilistoja siitä, minkälainen unelmamiehen pitäisi olla, mutta harvemmin niissä vaaditaan telepatiaa...
Harva nainen varmaan ilahtuu siitä, että mies alkaa sängyssä omatoimisesti touhuta jotain, mistä nainen ei itse välitä tai mitä hän peräti inhoaa yli kaiken.

Tietenkin on positiivista, jos nainen voi harkita alkavansa seurustelemaan miehen kanssa, jolla on vähän tai ei ollenkaan kokemusta naisista. Epäilen kuitenkin vähän, että tällaiset miehet eivät aiheuta sitä "kolahdusta" naisissa niin herkästi. Kenties ajatellaan, että kun mies ei ole kenellekkään naiselle aiemmin kelvannut, niin hänessä täytyy olla jotain vikaa. Ehkä on, ehkä ei. Muutenkin tuntuu, että pitäisi tällaiseen ennakkoluulottomaan naiseen törmätä ihan livenä, koska puheet ovat vain puheita.

Mitä seksuaalisuuteen tulee, niin minusta tuntuu, ettei läheskään kaikkien ihmisten suhtautuminen omaan seksuaalisuutensa ole mitenkään ongelmatonta. Seksuaalisuuten voi kuitenkin liittyä kaiken kivan lisäksi myös aggressioon, valtaan ja nöyryyttämiseen liittyviä tunteita ja haluja. Seksuaalisuuden ilmenemismuodot ovat myös mitä moninaisimmat, pitäen sisällään myös pedofilian ja muut häiriöt. Tuskin seksuaalisuudesta voidaan koskaan rupatella kevyesti kahvinjuonnin lomassa, ainakaan kaikki eivät voi.

Minä ainakin yllätyin siitä, että vielä vuonna 2012 naiset kipuilevat madonna/huora-teeman kanssa, tai että naisten masturbaatio olisi jotenkin tabu. Tietenkin on valitettavaa, jos esimerkiksi yli viiden miehen kanssa pelehtinyttä naista pidetään jonain jakorasina. Esimerkiksi 35-vuotias nainen, jolla on ollut kolme pidempää suhdetta (5-6 vuotta) ja siihen päällä pari-kolme "säätöä" täyttää jo nämä "lutkan" kriteerit. Kyseinen nainen ei edes välttämättä ole kiinnostunut yhden tai kahden yön jutuista. Noh, aina oppii uutta, kun blogeja lueskelee :-).

Kommentoi