Kollikalenteri, tai: Miehiä ja kissoja

En yleensä juuri perusta iltapäivälehdistä, mutta tänään satuin bongaamaan moisesta kovasti itseäni miellyttävän otsikon: Kissoja ja miehiä – voiko parempaa kalenteria ollakaan? Pakkohan sellaista oli klikata. Ja ihan hyvä että klikkasin: itse juttu nimittäin kertoi kissojen suojeluyhdistys Kisu Ryn Kollikalenterista, joka esittelee yhdistyksen toiminnassa mukana olevia miehiä – kissoineen, tottakai. What’s not to love!

kollikalenteri.jpg

Yhdistyksen nettisaitilla kerrotaan meinaan kalenterista näin: ”Kisun kollien mielestä oli jo korkea aika saada vähän vastapainoa vaaleanpunaisille mirrikalentereille. Niinpä kollimme lähtivät itse kuvattaviksi. Vuoden 2014 Kollikalenteri paljastaa, mitä kaksi- ja nelijalkaiset kaverukset harrastavat ja miten he viettävät yhteistä vapaa-aikaansa. Jokainen kuukausi esittelee yhden kolliparin.”

Jos siis seinältäsi puuttuu yhä kalenteri (ja jos tykkäsit miehiä ja kissoja yhdistelevästä Des Hommes et des Chatons-sivustosta), tässäpä kerrassaan hyvä ehdokas. Kalenterin tuotot menevät kissojen auttamiseen ja sinä saat seinällesi komeita, kotimaisia kolleja. Kuten sanottu: what’s not to love!

 

(Ja ei, tämä ei ollut kaupallinen postaus. Tykkään kissoista ja miehistä ihan omatoimisesti, ilman että siitä minulle maksettaisiin. Joskin on sanottava, etten lainkaan panisi pahakseni moisesta diilistä – jos saisin kolikon joka kerta jommastakummasta aiheesta intoillessani, olisin luultavasti jo miljonääri!)

Kuva: Kisu ry

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *