Kun kaikkea voi myydä seksillä, vol. 2

Tuli tässä pääsiäisen teemoihin sopivasti mieleen, että tiesittekö jo, että ruumisarkkuja markkinoidaan nykyään tissikuvilla? Sain itse tietää asiasta jokin aika sitten, ja kyllä meinasi taas tajunta räjähtää. Ja minä kun luulin, että HSL:n uusi matkakortinlukija oli typerin asia, jota koskaan on seksillä myyty! Vaan ei. Italialaisen arkkuvalmistaja Cofani Funebrin ja puolalaisen Lindnerin tyttökalenterit todistavat, että myös kuolema ja siihen liittyvät tuotteet voidaan oikein näpsäkästi yhdistää alastomaan naiskroppaan. Tsekkaa jos et usko:

12.jpg

cofanifunebri.png

8-kalendarz-2014-sierpien.jpg

lindner_cofani.png

Kuvat: Lindner & Cofani Funebri

 

Osa näistä kuvista on kyllä ihan todella hämmentäviä. Mitä ihmettä esimerkiksi näissä kahdessa alimmassa kuvassa tapahtuu? Yrittääkö tuo vasemmanpuoleinen alaston neito estää arkkuun elävänä tungettua miestä pääsemästä pois sieltä? Ja oikeallako ollaan housuitta naulaamassa arkkua kiinni? Kyllä taas jälleen kerran herää kysymys, että mistä oikein on kysymys.

Eikä siinä vielä kaikki – kenties tasa-arvon nimissä kalmateemaan liittyen on tehty myös poikakalentereita. Hautaustoimistoissa työskenteleviä miehiä esitellyt Men of the mortuaries -kalenteri ei kuitenkaan sisältänyt arkkuja, ja mahdollisesti tästä johtuneen pettymyksen vuoksi projekti lopetettiinkin jo parin vuoden jälkeen.

Kaipaamaan tuskin jäi kukaan.

Että hyvää pääsiäistä vaan kaikille!

 

seuraa blogia myös Facebookissa ja Bloglovinissa.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *