Laita soimaan: Body positivity playlist

Kesä on ihanaa aikaa, mutta välillä huomaan, että lämpötilan noustessa itsetunto saattaa samaan aikaan kääntyä aika rajuun laskuun. Kevyet kesäkledjut saavat monet omaan kroppaan ja ulkonäköön liittyvät epävarmuudet nousemaan pintaan; kun vaatetta on vähemmän ja se on tiukempaa, voi jokainen kurvi yhtäkkiä tuntua väärältä. Näin ei kuitenkaan pitäisi missään nimessä olla, sillä jokainen kroppa on täydellinen kesäkroppa just sellaisenaan. Tämän muistaakseni olen kehitellyt kaikenlaisia kesäitsetuntoa buustaavia keinoja, joiden puoleen kääntyä tarvittaessa. Yksi parhaista keksimistäni kikoista on body positivity playlist. Se on soittolista, jonka laitan soimaan silloin kun tarvitsen askeleeseeni enemmän keveyttä ja haluan sheikata peppua ajattelematta lainkaan sitä, minkä kokoinen kyseinen peppu on ja miltä se näissä shortseissa näyttää. Tämä on toiminut älyttömän hyvin, ja niinpä ajattelin nyt laittaa soittolistani parhaat palat jakoon. Jos sinäkin siis painit kesäitsetunnon kanssa, laita kuulokkeet korviin ja nämä biisit soimaan: lupaan, että apu löytyy!

Body positivity playlist

1. Bomba Estéreo: Soy Yo

https://www.youtube.com/embed/bxWxXncl53U

Rakastan tätä biisiä jo ihan vain sen videolla esiintyvän tytön takia. Ollapa tuollaisella itseluottamuksella varustettu ihana diiva! Biitti myös suorastaan kutsuu sheikkaamaan, jonka lisäksi lyriikoiden käännöksen perusteella kappaleen viesti on sanallisestikin kaikin puolin just mainio: don’t you worry if they don’t approve, when criticize you just say / That’s me That’s me That’s That’s That’s That’s That’s / That’s me me me me me me me me / I’m like this I’m like this I’m like this.

 

2. Miss Eaves: Thunder Thighs

Thick thighs, sundress, I’m looking good! Jezebelille antamassaan haastattelussa Miss Eaves kertoi biisin yhdistävän oman kropan hyväksynnän ja huumorin, ja niin se myös tekee: sitä voi hyvin rakastaa kurvejaan ja samalla nauraa kesäkuumalla ilmenevälle chub rub -ilmiölle. Kappale on kerrassaan täydellistä kesäkledjuilla ja kesäkropalla ilottelua.

 

3. Missy Elliott feat. Ciara & Fat Man Scoop: Lose Control

Olen kirjoittanut Missyn mahdista aiemminkin, ja oikeastaan tässä voisi olla melkein mikä tahansa artistin kappale, kyseessä kun on sekä mainio body positivity -idoli että hieno muusikko. Monista eri vaihtoehdoista valkkasin tälle listalle lopulta Lose Control -kappaleen, sillä kuka voisi vastustaa kappaletta, joka alkaa sanoilla I’ve got a cute face / Chubby waist / Thick legs n shape / Rump shaking both ways / Make you do a double take.

 

4. Adore Delano feat. Alaska Thunderfuck: I Look Fuckin Cool

https://www.youtube.com/embed/YMiROBF2NXoEn ikinä kyllästy popittamaan tätä! RuPaul’s Drag Race -sarjasta tuttujen queenien biisi on täydellinen kaikille omalla omituisella tavallaan ihan vitun mainioilta näyttäville tyypeille. Don’t need to brush my hair out / Birds need a nest to hang out / Heels are a step from breaking / I’m so amazing. Paskat siitä mitä muut sanoo!

 

5. Miss Platnum: Give Me The Food

https://www.youtube.com/embed/PJHEj2xf-Ro

Rakastan tämän kappaleen itseironista ja lämmintä asennetta sekä tietysti ylistyslaulua monille monituisille herkuille! You know, people always say women should be thin / They should be on diet / But I don’t care / I just enjoy eating! Syöminen on nykyään monille tiukkojen sääntöjen alainen ja lähinnä huolta aiheuttava asia, ja niinpä tässä kappaleessa niin selkeä ruoan riemu on ihan älyttömän virkistävää.

 

seuraa blogia myös Facebookissa ja Bloglovinissa.

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *