Lepopäivä, tai: Seksioppaita sängyssä

No Sex and the City

Eräs lukija tiedusteli minulta jokin aika sitten vinkkejä hyviä seksioppaita koskien, mikä oli oikein hyvä homma - mikään ei meinaan ole harmillisempaa kuin huomata vahingossa tuhlanneensa pennosensa How to Become a Sex Goddess-kirjan kaltaiseen soopaan. Koska hyllyyni on tässä vuosien varrella kertynyt "muutama" seksiä käsittelevä teos, ajattelin ottaa niitä nyt uudelleenlukuun pari kerrallaan ja raportoida niistä sitten teille tekstin ollessa tuoreena mielessä. Tämä päivä tuleekin kulumaan tiukasti vällyjen välissä näiden kahden kanssa:

Jos mieleenne juolahtaa kirjoja koskevia kysymyksiä, huudelkaa niistä ihmeessä kommenteissa. Ja mitä tahansa sitten teettekin tänään, toivottavasti teidän lepopäivänne sujuu yhtä rattoisissa merkeissä kuin tämä minun!

 

PS. Pahoittelut hitaasta bloggaustahdista - opiskelujen ja töiden yhdistämisessä paskinta on kaikki se, että bloggaamisen kaltaisille aktiviteeteille jää vähänlaisesti aikaa ja energiaa. Teen kuitenkin parhaani ryhdistäytyäkseni asian kanssa mahdollisimman pian!

Kommentit

Tylli (Ei varmistettu)

Jee, kiitos! Intoa tähän kevyempään luku-urakkaan ja tsempit koulu-työkombon tasapainotteluun! :)

00500HKI
00500 Helsinki

Hei täällä odotellaan näitä postauksia!

-Y

Kanelibasilika

Opiskelun ja töiden yhdistämisessä paskinta ON kaikki :D tsemppiä! 

Jemina
No Sex and the City

:D Ihana tietää, että nämä kärsimykset ovat tuttuja muillekin! Ehkä tästäkin siis vielä selvitään...

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.