Menovinkki, tai: Kirjalliset sokkotreffit

No Sex and the City

Bongasin tänään internetin ihmemaasta kertakaikkisen ilahduttavan tapahtuman, joka piti tottakai rynnätä jakamaan täälläkin. Siispä rakkautta etsivät kirjafanit huomio! Helsingissä järjestetään ensi viikolla kirjalliset sokkotreffit.

Järjestäjä Anna-Riikka Carlson kertoo Facebook-postauksessaan haaveilleensa aina siitä, että "Suomessakin järjestettäisiin samanlaisia kirjallisia treffejä kuin pariisilaisessa Shapespeare & Co. -kirjakaupassa". Nyt tämä toimelias nainen onkin ottanut ohjat omiin käsiin ja järjestää moisen tapahtuman itse. Tällaisesta asenteesta tykkään! Luvassa on siis ilta ihmisille, "jotka toivoisivat löytävänsä jonkun, jonka kanssa keskustella kirjoista, vaellella kirjakaupoissa tai jopa hankkia yhteinen kirjahylly. Kyseessä on siis kirjalliset rusettiluistelut, kirjoista innostuvien ihmisten kohtaaminen, yhteiset sokkotreffit, joilla ei etsitä mitään mutta joilla voi löytää hyvää kesäluettavaa tai lukuseuraa."

Sokkotreffeille ilmoittautuminen tapahtuu Facebookin kautta, joten mukaan vain kaikki jotka vielä kerkeävät. (Tiedän että ainakin te kaikki Hot Guys Reading Books-postauksista tykänneet kiinnostuitte!)  Nytin juttu tiesi nimittäin kertoa, että naisia alkaa olla tupa täynnä mutta miehistä on yhä pulaa. Levittäkää siis ihmeessä sanaa kirjoja rakastaville miehille! Ja toivotaan, että tämä tapahtuma ei jää ainoaksi laatuaan, vaan että tästä saataisiin stadilaisille kirjanystäville hieno kohtaamispaikka.

 

Kirjalliset sokkotreffit WSOY:n ja Tammen kirjakaupassa, osoitteessa Korkeavuorenkatu 37, Helsinki ensi tiistaina 3.6. klo 18–20.

 

Kuva: Andrew Hoyer / Flickr / Creative Commons

Kommentoi