Movember, tai: Naamakarvojen kuumuudesta

No Sex and the City

Kyllä, se on täällä taas: Movember, viiksikuu. Kuten Toimituksen palstalla ehdotettiin, naiset voivat ottaa kuukauden teemaan osaa kasvattamalla vaikkapa säärikarvoja - tai häpykarvoja, joista on taas viime aikoina keskusteltu.) Ja jos et halua kasvattaa mitään, ei hätää. On olemassa toinenkin tapa osallistua. Voit nimittäin harrastaa seksiä viiksekkään miehen kanssa.

Use your vagina to make a difference!

Okei, en ehkä oikeasti suosittele ketään panemaan tyypin kanssa vain siksi, että tällä on viikset. Vaikka onhan sitä toki huonompiakin syitä kuultu. Sen sijaan sain aiheesta loistavan aasinsillan miesten naamakarvoihin yleensä sekä minua pitkään pohdituttaneeseen kysymykseen: onko parrakas mies aina parratonta vieruskaveriaan kuumempi?

Olen kuulut huhuja, että miehistä tykkäävät jakaantuvat tässä tiukasti kahteen leiriin: yhdet tykkäävät siloposkista, toiset taas tahtovat vähintään sängen. Itse olen kuulunut jälkimmäiseen leiriin ihan teinivuosistani saakka - siis about siitä lähtien, kun pojat saattoivat edes ne pari haituvaan kasvattaa. Tänään törmäsin Chicks Dig Beards-artikkeliin tekstiin, jossa viitattiin pariinkin tutkimukseen, joiden mukaan suurin osa naisista tapaa olla kanssani samaa mieltä.

"Indeed, a study in the 1970s and another one three years ago come to similar conclusions: Women are more attracted to, and more likely to develop a long or short-term relationship with, men with light beards or stubble. They also find men with full beards more aggressive and mature, but also the least attractive. Men with no facial hair were rated the second-least attractive, but also least likely romantic partners."

Kuten pari päivää sitten kyseenalaisista tutkimustuloksista keskustellessamme totesimme, kannattanee ihan kaikkiin tutkimuksiin suhtautua vähän varauksella. Tai ainakaan niitä ei tarvitse ottaa kirjaimellisesti ja lähteä välittömästi ja kritiikittä soveltamaan omaan elämäänsä. Mutta mielenkiintoista kyllä, olen itse täysin samaa mieltä tämän tutkimuksen enemmistön kanssa. Vaikka parrasta tykkäänkin, ei isompi ole automaattisesti parempi, ja henkilökohtaisesti en esimerkiksi tunne vetoa ZZ Top -tyyppistä reuhkaa kohtaan. Lisäksi sänki on mielestäni ehdottomasti paras vaihtoehto, ja aina paljasta naamaa viehättävämpi.

Mitä mieltä te olette? Mies - karvoilla vai ilman?

 

PS. Mikäli haluat tuhlata loput työpäivästäsi nettigallerioita selaillen, suosittelen viiksistä diggaaville Movember-miesten Flickr-kokoelman vilkuilua. Lisäkarvaa arvostavien pornoa puolestaan edustavat Tumblr-sivustot Hot Guys With Beards sekä Attractive Bearded Men.

PPS. Kiitos videosta taannoin vinkanneelle kommentoijalle!

 

Kuva: pajiba.com

Kommentit

pahatapa (Ei varmistettu)

Sänki on seksikkäin. Ah Gerard!

Sänki on paras myös mun mielestä! Kiitos noista Tumblr-linkeistä, nam :P

Soppaneiti (Ei varmistettu)

Kuhan on karvoja! Nyt kun asiaa ajattelen, niin ainoastaan yksi poikaystävä tulee mieleen, jolla ei naamakarvoja ollut (huisin pitkä tukka kyllä senkin edestä), eikä saanut piparia! Hah!

Vierailija (Ei varmistettu)

Mä en henk. koht. tykkää MISTÄÄN karvoista, ja viikset ovat ehkä vastenmielisimpiä. :D

Jemina
No Sex and the City

pahatapa, minä en todellakaan perusta Gerardista - mutta tuolla tavalla karvanaamaisena saattaisin jopa vilkaista tyyppiä uudemman kerran, jos kadulla vastaan tulisi. Parran voimaa!

Vim, eikö vain, noiden gallerioiden parissa tosiaan viihtyy hetken! Tai tunnin... Tai pari... Tai...

Soppaneiti, tuostahan saisi oikein hyvän sloganin - "Ei partaa, ei piparia." Ja minulla on aika sama tilanne - teini-iän jälkeen lähes kaikki kumppanini, ja ylipäänsä miehet joihin olen kokenut minkäänlaista vetoa, ovat olleet naamakarvoilla koristettuja. Ajattelin aina, että minulla ei ole 'tyyppiä', mutta ehkä salaa onkin!

Vierailija, joo, pitänee tarkentaa - vaikka karvoista tykkäänkin, ovat pelkät viikset minunkin mielestäni aika erikoisennäköisiä. Toisaalta on myös miehiä jotka onnistuvat rokkaamaan kalapuikkoviiksi-lookin. Hämmentävää, mutta totta.

Vierailija (Ei varmistettu)
Vierailija (Ei varmistettu)

Mies, jollet halua kasvattaa viiksiä, voit osallistua harrastamalla seksiä viiksekkään miehen kanssa...

Jemina
No Sex and the City

Vierailija, kokonaamakarvallekin löytyy siis ihailijoita, kivaa! Ja kiitos linkistä - jos missaan ensi viikkoni deadlinet, on minun kyllä syytettävä Tumblria kaikesta.

Vierailija, totta, niinkin voi tehdä. Tai sitten vaikka viiksekkään naisen kanssa. Kukin kuksikoon ketä tykkää, kunhan yhtälöstä löytyy kuukauden teeman mukaisesti jonkinlaisia karvoja. ;)

Vattu

Minun kumppani näyttää ihan oudolta ilman naamakarvoja. Sellaiselta 15-vuotiaalta, joten ehdottomasti naamakarvoilla on parempi. Toisaalta tällaisen ihmeellisyyden olen päässyt todistamaan ainoastaan kuvista, vaikka  jo hiukan pidempi tovi ollaan tunnetukin. Pidän miehistäni (ja naisista)  mahdollisimman luonnontilaisina, niinkuin itsestänikin. 

bisousroosa
bisous

parrat on parhaita!

Jemina
No Sex and the City

Vattu, "Pidän miehistäni (ja naisista) mahdollisimman luonnontilaisina, niinkuin itsestänikin." WORD. Tähän ei mitään lisättävää.

bisousroosa, jes, naamakarvoista tykkäävien määrä senkus lisääntyy!

Vierailija (Ei varmistettu)

Ehdottomasti naamakarvoilla! Movember on ihanaa aikaa ;P ja olen julistautunut partafetistiksi jo vuosia sitten. Ja kunnon parta ja/tai viikset voittaa sen sängenkin mennen tullen :)

Jemina
No Sex and the City

Vierailija, aivan - Movember pitäisi melkein julistaa viralliseksi juhlakuukaudeksi. Sänki ja parta kamppailevat yhä ykköspaikasta mielessäni, mutta kokoparta peittoaa kyllä ehdottomasti ainakin siloposket mennen tullen. Voi miksei aina voi olla Movember!

Kommentoi