Oman käden oikeus, tai: Sex can wait

No Sex and the City

Ystävän mies on matkoilla.

"Mä en ole saanut seksiä kuuteen päivään, mä kuolen", ystävä valittaa ja mättää suklaata suuhunsa.

Oma leukani on juuri loksahtanut auki. Kuusi päivää? Mitä ihmettä? Kamoon, sanon minä, ja ryhdyn vähän paasaamaan: älä viitti, itsenäinen nainen, onhan sulla kaksi tervettä ja kaikinpuolin toimivaa kättä!

"Mutta ei se ole sama asia", vänisee ystävä. Eikä se tietysti olekaan - se on ihan eri asia, mutta kivaa sekin! Nimittäin niin hauskaa kuin jonkun kanssa sekstaaminen onkin, ei se paskempaa ole yksinkään, päinvastoin. Itsensä kanssa ei voi olla huono sängyssä!

Silläkin uhalla, että kuulostan teinilehden palstalta ("Dear Jemina, onks normaalii?" "Arvoisa nimimerkki Hämmentynyt -83, totta vitussa on!"), sanotaan se nyt ihan selkokielellä: masturbointi on hyvää ja kivaa ja kaikinpuolin terveellistä. Sitä kautta oppii itsestään, omasta kropastaan ja omasta seksuaalisuudestaan aika pirusti kaikenlaisia hauskoja asioita.

En olekaan koskaan ymmärtänyt niitä, joiden mielestä kumppanin masturbointi on jotenkin itseltä pois. Näin ei meinaan yleensä ole, ja sitä voisi ajatella enemmänkin harjoitusrundina. Eihän autoakaan lähdetä kylmiltään ajamaan, vaan ensin kuivaharjoitellaan ja testaillaan turvallisissa olosuhteissa, että miten homma pelaa. Masturbointiharjoitus takaa kaikille sujuvamman kyydin. Ja sitä paitsi, tätäkin peliä voi pelata kaksi - yhdessä harjoittelu on nimittäin vielä tuplasti hauskempaa!

Siispä sanon kuten sanoin ystävällei: poikaystävä on mukava olla olemassa, mutta ilmankaan ei kuihdu ja kuole pois. Tai ei ainakaan kannata, niin kauan kun ne omat sormet (tai mitkä tahansa muut valitsemasi apuvälineet) toimivat. Sehän olisi melkein kuin luonnonvarojen tuhlausta; kuin olisi loistava sängyssä, muttei koskaan harrastaisi seksiä. Olet itse itsesi paras petikaveri - nauti siis takuuvarmasta kokemuksesta, ja mieluiten mahdollisimman usein!

"Mutta ainakin viikko vielä...", kuuluu ystävän ruikutus sohvannurkasta. Tekisi mieli sanoa pari valittua sanaa ja muistuttaa parisuhteellista siitä, miten pitkään sinkkutytöt joskus joutuvat olemaan ilman. Kun toisinaan irtoaa ja toisinaan ei, eikä sille voi sitten juuri mitään.

Jännittävää kyllä, seksittömyydessä tuntuu tulevan vastaan piste, jossa se ei enää haittaa. Ainakin itselläni tämä piste vain on erittäin lähellä sitä turhautumisen lakipistettä, jonka aikana sitä on valmis laittamaan suunnilleen mitä tahansa. Mutta jos siitä selviää kunnialla yli, helpottuu olo pian, eikä koko asiaa melkein enää muistakaan.

Itselläni nämä molemmat pisteet keikkuvat siinä kolmen kuukauden paikkeilla. Miten teillä? Kuinka kauan pärjää ilman? Missä vaiheessa teot muuttuvat epätoivoisiksi? Vai puutuuko puutteeseen?

 

 

Kuvat: cafepress.org, greetingcarduniverse.com

Kommentit

mym (Ei varmistettu)

Puutteeseen puutuu. Ajan kanssa sitä ei enää huomaakaan. Kavereiden kanssa naurettiin juuri viikonloppuna, että kerran vuodessa jos sitäkään tulee tuota kahdenhengen seksiä saamaan. Onneksi on ne omat kädet, siten ei seksi katoa kokonaan elämästä.

sanumaria

puolessa vuodessa alkaa jo unohtaa että mitä se seksi olikaan. että kyllä tää tästä alkaa sujumaan, ei ota kohta enää päähän :D

Jemina
No Sex and the City

mym, onneksi sitä tosiaan voi olla itsenäinen nainen ja pitää kiinni ainakin yhdenhengen seksielämästä! Parastahan siinä on juuri se, että sitä ei kukaan voi viedä meiltä pois.

sanumaria, autuasta unohdusta odotellessa siis! Ja kiva tietää, että täällä on kohtalotovereita, jotka tietävät että jossakin vaiheessa se helpottuu. Ja että ei, kuusi päivää ei ole vielä hätä eikä mikään.

sanumaria

kuusi päivää, kuusi kuukautta. mitä näitä nyt on. mutta se on kyllä to-del-la ärsyttävää kuunnella pariutuneen kaverin tilitystä siitä miten "mies on viikon lomalla voi ei". hienotunteisuus, is there any?

Jemina
No Sex and the City

Päivä tai viikko tai kuukausi, joo, kukapa niistä lukua pitämään! ja parisuhteelliset tuntuvat aina autuaallisesti unohtaneen, millaista sinkkuilu oli. Aiheuttaakohan suhde jonkinlaisen yllättävän lobotomian, jonka seurauksena näin käy?

sanumaria

Näin siinä varmaan käy. Parisuhteelliset kun on ainoita joiden suusta pääsee näitä "lakkaa etsimästä niin löydät", "meet vaan terassille ja otat jonkun" tai "no hei sä saat tehä mitä haluut"  kommentteja :)

Jemina
No Sex and the City

Ohoo, vai että vaan terassille ja joku mukaan! Tuota ei ole onneksi minulle koskaan sanottu. Onhan sitä ehkä sinkku ja seksitön ja siksi lievän epätoivoinen, mutta eihän sitä nyt siitä huolimatta mitä tahansa viitsisi kiksaista... Onkohan niin, että parisuhteellisten mielestä sinkulla ei saisi olla standardeja? Tai että jos on, niin sitten ei ole oikeutta valittaa?

sanumaria

Mä yritän aina olla kysymättä että "ai onks toi sun mies vaan joku terassilta?" :) Kai sitä ihmiset tarkottaa vaan hyvää, ne vaan ei tajua että vaikka mulla on kriteerit niin mä en oo silti nirso...

tiiti
ite puin

Tuun nyt vähän satamaan teidän keskinäisen tuohtumusparaatin päälle, mutta eiköhän se taas tässäkin ole ihmisten tyhmyys, eikä se onko parisuhteessa vai ei, joka aiheuttaa hienotunteisuuden puutetta. Tyhmät sinkut päästävät sitten todennäköisesti muunlaisia typeryyksiä suustaan.

sanumaria

Joo, niin varmasti päästävätkin :) Mä en tunne vaan yhtään tyhmiä sinkkuja, ja onneksi vaan pari tyhmää pariutunutta kaveria (nyt tiiti luet tämän niin että sä olet se kiva ja ihana pariutunut kaveri!) :D

xx (Ei varmistettu)

Mutta voi olla tilanteita jolloin on parisuhteessa, mutta ei silti saa seksiä. Miestä ei vaan tee mieli. Mitä hittoa siinäkin sitten pitäisi tehdä? Marista ja itkeä niin kuin minä vai yrittää olla ajattelematta asiaa niin kuin minä nyt asiasta taas kerran keskusteltuamme?

Meillä on ollut paljon riitoja jotka voivat vaikuttaa asiaan tai miehen stressi. Nyt päätimme että olemme toisillemme mahdollisimman kivoja ja ihania ja koska puhuminen ei nyt auta (olemme jauhaneet tästä päivittäin, riitoja, itkua jne) niin yritämme hetken olla ajattelematta asiaa. Ehkä tämä sitten tästä myöhemmin! Eikä meillä vielä niin huonosti asiat ole, seksiä on aina välillä, mutta hiipuu koko ajan. Ja mitä vähemmän saan seksiä niin sitä pakkomielteisemmäksi siitä tulen. Mulle riittäisi kerran viikossa tai vähemmänkin, kunhan sitä saisi joskus.

Mutta tosiaan, onneksi on omat kädet ja dildo. Huoh. Se ei ole poikaystävältä pois, mutta kyllä se vähän itkettää kun haluaisi kuitenkin sitä poikaystävääkin...

-xx-

Mikä siinä muuttuu?

Mulle sooloseksi oli pitkää sitä parasta ja kuvittelin, ettei kenenkään kumppanin kanssa ikinä voisi olla parempaa. Vähänpä tiesin.

Olin itse kehittymätön ja niin oli varmasti siihen astiset kumppanitkin. Tällä hetkeellä lakanoissa pöllyäminen on niin mahtavaa toisen kanssa, että ei edes tule mieleen "mennä omin käsin onneen", vaikka olisi useampi päivä erossa. Se vain tuntuu laimealta.

Ehkä ystävällesikin on käynyt niin. Ei se keneltäkään ole pois, jos muilla on hyvää seksiä. Yksin tai yhdessä.

Jemina
No Sex and the City

sanumaria, älä turhaan pidättäydy kysymästä, tuohan on ihan loistava! Taidan varastaa lausahduksen omaan repertuaariini.

tiiti, se on toki ihan totta, ja typeryksiä löytyy sekä sinkuista että pariintuneista. Mekin varmaan tölväisemme vakiintuneempia ystäviämme joskus vahingossa. Kerro siis ihmeessä, että millaisia sammakoita meidän suustamme kuuluu - olisi kiva saada uutta näkökulmaa aiheeseen.

xx, onneksi omat kädet ovat tosiaan parempi kuin ei mitään. Mutta kieltämättä parisuhde, jossa ei irtoa vaikka tahtoisi, on hirveän ikävä tilanne. Taitaa olla vielä pahempaa kuin seksitön sinkkuus, siinä kun ei ole pelissä ainoastaan "ai enkö mä ole sen mielestä hyvännäköinen" vaan myös "ai eikö se rakasta mua enää". (Omakohtaista kokemusta on.) Myötäelämistä siis, ja toivottavasti tilanne paranee pian.

Lyy, aivan, hyvä seksi on hyvää seksiä. Harrasti sitä sitten kuka tahansa, yksin tai yhdessä. Lisää hyvää seksiä tähän maailmaan!

Pho (Ei varmistettu)

Entäs jos ei nauti masturboinnista? Vai olenko tosiaan ihan ainutlaatuinen, kun aina joka paikassa hehkutetaan sooloseksin hyvyyttä...

Jemina
No Sex and the City

Pho, pakkohan siitä ei tietenkään ole nauttia - jos ilmankin on kivaa, niin mikäs siinä! Nautintopakko kuulostaa takuuvarmimmalta keinolta tappaa se nautinto.

Mutta ihan mielenkiinnosta - sopiiko tiedustella, mikä siinä erityisesti on vastenmielistä? Käsittääkseni monet naiset nauttivat omista käsistään erityisesti siksi, että sitä tietää itse aina parhaiten, miten itseään oikealla tavalla koskettaa. Toisaalta jotkut eivät vain kaipaa seksiä ja orgasmeja, eivät yksin, kaksin tai vaikka kolmisin - ja silloin masturbointikaan ei ehkä niin innosta. Ja kuten olen niin moneen otteeseen sanonut: kukin taaplatkoon tyylillään. Kunhan ovat, toivottavasti, onnellisia.

Pho (Ei varmistettu)

En saa mastrubaatiosta nautintoa irti. Nautin taitavan kumppanin sormista, mutta en omistani. Kaipaan seksiä usein ollessani parisuhteessa, mutta jos ei seksiseuraa ole niin en kyllä kaipaa masturbaatiotakaan. Itse olen varsin tottunut tähän ja tyytyväinen tilanteeseen - kun kumppani on - , mutta hämmentää vaan kun ei ole ikinä tullut vastaan juttua naisesta, joka olisi kuten minä, pitäisi seksistä muttei itsekseen.

Jemina
No Sex and the City

Pho, myönnän, etten minäkään ole kuullut kaltaisistasi naisista. Toisaalta, ottaen huomioon miten harvoin masturboinnista puhutaan, ei liene niin ihmeellistä ettei aiheesta kauheasti julkisesti huudella. Siinä kun pitäisi ylittää parikin tabun aitaa - ensin koko aiheesta puhuminen ylipäänsä, ja sitten tunnustus, ettei itse moisesta edes diggaa.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.