Päivän kuva, tai: Kerralla eroon paino-ongelmista

No Sex and the City

Kesälomaani kuuluu olennaisesti nurmikolla makoilun lisäksi erilaisten naistenlehtien lukeminen. Aivojeni levätessä rakastan lukea erilaisia turhien julkkisten haastatteluja, lomaromanssiohjeita sekä jälleen yhden missin kertomusta suhteestaan jälleen yhteen jääkiekkoilijaan. Valitettavasti vain näiden juttujen seassa on paljon muutakin - kuten ne iänikuiset bikinikuntovinkit, laihdutusneuvot ja karppausreseptit.

Vaikka skippaankin kyseiset jutut, vaikuttavat ne minuun silti. Vaivihkaisesti ja siksi niin petollisesti. Alitajunta työstää artikkeleiden viestiä, ja yhtäkkiä huomaankin taas murehtivani mahamakkaroitani.

Kesti hetken, ennen kuin tajusin asioiden yhteyden. Ja suunnilleen samalla hetkellä kun tajusin etsiä syyllistä yhtäkkiä kroppainhooni lehtipinkasta, näin feministisen aikakauslehti Tulvan Facebook-sivuilla tämän kuvan:

Aivan. Ei siis muuta kuin lehtipino paperinkeräykseen. Ja kas! Paino-ongelmista eroon hetkessä!

 

Psst! Lue myös aiempia ruumiinkuvaan ja oman kropan hyväksymiseen liittyviä tekstejäni:

Real Girl Belly Project, tai: Vatsa ulos!

Ihana nainen rannalla, tai: I am a woman, no skinny doll

She said it, tai: Meissä ei ole mitään vikaa, ei ainuttakaan

She sait it, tai: Läskimörkö helvettiin

Kommentit

Jemina
No Sex and the City

Eeva, kyllä, Suomessa on onneksi laadukkaita naistenlehtiä. Vaan valitettavan monesta silti löytyvät ne bikinilaihisjutut, ja lienenkö sitten jotenkin mielenlaadultani heikko, mutta kyllä ne ainakin meikäläiseen vaikuttavat. Etenkin kun annostus on epäterveellisen suuri, kuten tällä tavalla kesäaikaan noita lehtiä kasapäin lukiessa. Mutta tosiaan, onneksi eivät ole edes verrattavissa noihin suuren maailman läpysköihin - ne ovat aivan karseaa kuraa, ja vieläpä vahingollista sellaista. Tuikkaa ihmeessä grillinsytykkeeksi, ja äkkiä sittenkin!

Kommentoi