Päivän viisaus, tai: Regular sex and potatoes

No Sex and the City

Tänään mietin internetin koostumusta ja tulin siihen tulokseen, että sen on oltava jotakin about tällaista:

  • 25% söpöjä eläinkuvia
  • 35% pornoa
  • 40% muka-diippejä lausahduksia, joissa onnellisuuden avaimet on yritetty tiivistää yhteen söpöön lauseeseen.

Okei, kolmannella kohdalla saattaa olla jotakin tekemistä Pinterestin liiallisen selailun kanssa. Mutta oli miten oli, loputtomat "onni on pikkulintujen laulu ja auringonnousu rannalla rakkaan kanssa ja plaa plaa"-tekstit saavat minut lähinnä itkemään tylsistymisen kyyneleitä. Aloin jo ajatella, ettei onnellisuutta kertakaikkiaan ole mahdollisuutta pukea tuolla tavalla sanoiksi. Mutta sitten löysin tämän:

Tässä totta tosiaan tiivistetään minun näkemykseni todellisesta onnesta. Seksiä ja perunoita - mitä muuta voisi tyttö tarvita! Ja tänään alkaneen kesäloman kunniaksi taidan järjestää asian niin, että saan illalla molempia.

 

Kuva: Brainbox Candy

Kommentit

Morsio
Mennään vaan!

Mahtavaa että joku muukin on tympääntynyt niihin kaikkiin nätisti kirjoitettuihin latteuksiin! Luulin olevani ainut. Tosin tämä kyseinen on kyllä aika helmi :D

Jemina
No Sex and the City

Salaa arvelen, että k-a-i-k-k-i ovat kyllästyneitä noihin latteuksiin mutta että niitä jaetaan ja jatketaan koska ajattelemme kaikki olevamme ainoita jotka eivät niitä tajua, ja eihän sellaista kehtaa myöntää!

Parru (Ei varmistettu) http://blingblingparru.blogspot.fi/

perunaa! peruna lohduttaa. täältä hyvä perunaresepti, jos toinenkin sinulle.http://blingblingparru.blogspot.fi/2014/06/koyharuokaa-rakkaudella-vol-2...

kumpi ensin, seksi vai peruna?

Seregi
Sekaisin Seregistä

Mä en tykkää potuista.

Tosin mun mielestä onni on sitä, kun joku muu tekee mun tiskit. 

Kommentoi