Perjantain piristys, tai: Kesäkumibiisi 2015

No Sex and the City

Omalla kohdallani on niin, että kesä käynnistyy virallisesti vuoden kesäkumibiisin julkaisusta. Cheekin varsin kyseenalaisen Jossun ja Robinin söpöjen Kesärenkaiden jälkeen tämän vuoden virallisen kesäkappaleen esittää ihana Kasmir. Vauvoja-nimi tuntuu ehkä aluksi hitusen erikoiselta mitä aiheeseen tulee, mutta ihan sama - tää kipale meinaan svengaa lujaa!

Niinku jääpala mä sulan ku sä katot mua,
Vaik koitan olla viilee
Damn mama mä ihailen sun geenejä,
Kyl sä tiiät sen
Ja mä haluun kanssas tehä vauvoja,
Mutten vielä, ei
Ja vaik haluun kanssas tehä vauvoja,
Tanssitaan viel hetki kahdestaan

 

Kesäkumikampanja (mikä ihana sana!) täyttää muuten tänä vuonna hurjat kaksikymmentä vuotta! Juhlan kunniaksi kumikappaleita soitetaan ja niiden taustoista tarinoidaan YleX:llä kesäkuun ensimmäisestä päivästä alkaen joka päivä.

Kyllä nyt on hyvä kesän alkaa!

 

Kommentit

Biatch

Parempi kuin Saran oma biisi. :)

Mahdoton Nainen

Jes, tykkään! Sopii vähän aikuisempaankin makuun, ja arvostan myös videota missä mimmit on aktiivisia toimijoita ja tanssijoillakin on vaatteet päälle. Positiivisen kautta!

Jemina
No Sex and the City

Hyvä pointti tosiaan - siinä missä kumikampanja on tottakai suunnattu nuorille, tämä biisi kolahtanee tosiaan monille vähän vanhemmillekin. Samaten naisten rooli on videolla varsin ilahduttava. Siispä hyvin hoidettu kumikampanjalta, jälleen kerran!

What else is there?

Tää on ihan mahtava biisi, ja Kasmir ja Saara on molemmat ihania tyyppejä :)

annepa (Ei varmistettu)

Siis MIKÄ oli kohdassa 2:20 ilmennyt drinkkien tarjoilun jälkeinen tympeä katse tarjotinta halaten? En ymmärrä ohjaajaa.

Hear Hear!

Ai, itse kyllä tulkitsen sen ihailevaksi katseeksi sillä perusteella, että sehän videossa on teemana koko ajan. Mies ihailee naista. Mutta hkä Kasmir on parempi musiikissa kuin näyttelemisessä. :D

normaalisti en kuuntele Cheekiä, mutta (Ei varmistettu)

Jossu on Cheekin paras biisi.

Mahdoton Nainen

Ja se kertookin kaiken oleellisen Cheekistä.

Mahdoton Nainen

Tää giffi naurattaa mua joka kerta :D

Kommentoi