Perjantain piristys, tai: Period Panties

No Sex and the City

Onko teillä kuukautispikkareita? Siis niitä vanhoja ja vähän virttyneitä alushousuja joita säilytetään ihan vain kuukautisten aikana käytettäväksi? Omasta kaapistani ainakin löytyy useampia haalistuneen mustia pöksyjä, jotka olisi luultavasti kannattanut muuttaa lattiaräteiksi jo vuosia sitten. Ja vaikka lattiarätti housuissa-fiilis ei olekaan kovin mieltäylentävä, en jostain syystä ollut koskaan kelannut tekeväni asialle mitään. Kunnes sitten törmäsin Kickstarterissa Period Panties-projektiin ja maailmani avartui: jopa kuukautiskalsarit voivat näyttää kivoilta!

Kuten kampanjan sivuilla sanotaan: Why settle for the old ratty or granny pair that you always wear? Celebrate your post-pubescence by wearing Period Panties! Sure, it's not necessarily the high point of your month, but with Period Panties it doesn't have to be the low point. Half the world menstruates, so why not have some fun with it?! Ja vaikka tiedänkin tämän olevan markkinointipuhetta, vetoaa sen viesti minuun silti ihan täysillä.

Toki myös pöksyjen kuvastolla saattaa myös olla osansa asiaan. Siis tsiigatkaa vaikka nyt tuota majavaa! Ja yksisarvista! Voiko olla paljon parempaa! Ja vaikka en yleensä cunt-sanan käytöstä tykkääkään, tämä Cunt Dracula on kyllä aika makea:

Kaikki eivät tosin ole innostuneet tavasta jolla kuukautiskalsarit asiansa esittävät. Ja myönnetään: minustakin projektin videolla esitettävä idea alkkareista miehille suunnattuna visuaalisena vinkkinä, että nyt tyttöystävällä on Se Aika Kuukaudesta ja siten ei kannata seksimielessä lähestyä, on jokseenkin höntti. Monet kun tykkäävät harrastaa seksiä kuukautisten aikana - ja jos eivät tykkää, niin emmeköhän me voi sen ihan itse ääneen ilmaista, sen sijaan että vilkuttaisimme kalsarin reunaa jonkinlaisena sanattomana viestinä?

No, oli miten oli, pöksyjen kuvasto osuu omaan huumorintajuuni oikein napakasti. Jos kampanja ei olisi jo loppu, olisin luultavasti osallistunut siihen ihan vain yksisarvispökät saadakseni. Nyt taidan vain käyttää projektia inspiraationa ja etsiä kaupoista söpöimmät mahdolliset alkkarit. Yksisarvispökät varokaa, here I come!

 

Mikä teitä ilahduttaa tänään? Spread the love - postatkaa kommenttiboksiin kaikki hyvät linkit, biisit, kirjat ja kissanpentukuvat!

Kommentit

Suvi K.
Sisunainen

Mä olin jo melkein etsimässä kaupan osotetta kun muistin että syön minipillereitä. :D

Eksyksissä elämässä

Minä olen aina ostanut kuukautispikkarit erikseen. En käytä vanhoja rättejä, mutta hankin aina mahdollisimman mukavia puuvillapöksyjä.

Sama täällä, mukavia puuvillaisia mutta kuitenkin mahdollisimman kivan näköisiä alkkareita. :)

Eksyksissä elämässä

Jep, ehkä alitajuisesti haluaa hemmotella "alapäätään" (vihaan tuota ilmaisua) kun sillä on se kuun rankin aika. :)

Jemina
No Sex and the City

Kuulostaa kyllä erittäin hyvältä idealta! Nyt pitääkin enää vain pohtia, että miten moinen ajatus ei ollut koskaan ennen edes pulpahtanut mieleeni...

KiQ (Ei varmistettu) http://1buzzlightyear.blogspot.fi/

Hahaha, onhan minulla pikkarit erikseen menkkojen aikaan, mutta noissa on sentäs asennetta! Sen enempää mitään viestimättä kenellekään muulle, tuollaiset voisivat piristää omaa viikkoa :)

Kommentoi