Real Sex Tips, tai: Spoken wordia seksistä

No Sex and the City

Parasta tänään: tämä Desireé Dallagiacomon ja Kaycee Filsonin spoken word-runo nimeltä Real Sex Tips. Teksti alkaa pysäyttävästi käsitellen lehtien seksivinkkejä ("In over 50 sex tips, my vagina is not mentioned once") ja paisuu siitä voimakkaaksi kannanotoksi seksuaalisen itsemääräämisoikeuden ja voimaantumisen puolesta. Kuuntelin tätä käsivarret kananlihalla ja kylmiä väreitä kokien.

"I am not asking for it,

unless I actually ask for it."

 

Huh, miten vaikuttavaa! Ihanat naiset! Tätä tällaista lisää!

Kommentit

What else is there?

Huh, tää iski kyllä kovaa. Mistä nää tunteet tulee ??! 

"As a woman, I am defined by what is put inside of me."

Oon aivan sanaton. 

 

Jemina
No Sex and the City

Tiedän tasan mitä tarkoitat: tässä oli niin monta lausetta, jotka tuntuivat iskevän suoraan palleaan.

Hem Buggah

Halle-fuckin'-lujah!

Tytöntylleröinen (Ei varmistettu)

Wautsi vau!

Natalies (Ei varmistettu)

Vau. Tää iski ja lujaa.
Heti alussa järkyttävä oivallus: ihan totta, en pysty muistamaan lukeneeni YHTÄÄN vaginaan liittyvää vinkkiä sillon, kun kokemattomana teininä luin naistenlehtien seksipalstoja saadakseni tietää enemmän seksistä. Mikä huutava vääryys! Valitettavasti aika monella teinitytöllä on varmaan nykyäänkin sama kehno informaationlähde...

Jemina
No Sex and the City

Ihan helvetin hyvä huomio! Naistenlehtien seksivinkeissä taitaa tosi harvoin olla mitään suoraan naisen omaan nautintoon liittyvää - huolimatta siitä että voisin kuvitella etenkin nuorten naisten hyötyvän erityisesti sellaisista vinkeistä kuin "uskalla pyytää lisää esileikkiä", "näytä kumppanille millainen kosketus tuntuu parhaalta" ja "penetraatio ei ole välttämätön osa seksiä". Nyt tekisi mieli kipaista kiskalle ja kurkata uusimmista lehdistä, että mitä sieltä löytyy... Pelkään, että olet havaintoinesi ihan oikeassa. Aika masentavaa.

Kuvaputkessa

Kosketti!

Kommentoi