Rose + Jack 4ever, tai: Myytinmurtajat tosirakkauden asialla

No Sex and the City

Rakastan Mythbusters -sarjaa. Karismaattiset myytinmurtajat Jamie Hyneman ja Adam Savage ovat sekopäisyydessään kertakaikkisen vastustamattomia, oikeita nörttitytön unelmia. Parivaljakko on vuosien varrella opettanut minulle kaikenlaista tarpeellista – muun muassa sen miten toimia mikäli auto joutuu veden alle, ja että vartiokoiraa voi hämätä kiimassa olevan naaraskoiran virtsalla. (!) Ja jos siinä ei vielä ollut tarpeeksi syitä rakastaa näitä miehiä, tulee tässä vielä yksi lisää: he ovat nyt myös tosirakkauden pelastamisen asialla.

Arvaatte varmaan jo mistä tässä on kyse...

Aivan, Titanicista. Suunnilleen koko sukupolveni nyyhki kollektiivisesti lefateattereissa ympäri maailman Leonardo DiCaprion, tai siis Jackin, vajotessa vetiseen hautaansa leffan lopussa. Luultavasti suunnilleen jokainen mutisi myös samalla itsekseen, että siirry syrjään, Rose! Onnistutte takuulla molemmat könyämään sille lautallenne, jollakin keinolla, ilman että koko paska keikahtaa kumoon! Ihan varmasti se on mahdollista!

Ja tosiaan – se tosiaan olisi mahdollista.

Myytinmurtajat todistivat tämän viimekuisessa jaksossaan. Homma olisi vaatinut vähän kekseliäisyyttä (ja sitä ei ehkä ole reilua odottaa hypotermiaan vähitellen vajoavalta... Mutta silti!), mutta tosirakkauden ei olisi tarvinnut kuolla. Leonardo, öö eikun Jack, olisi voinut elää.

Katsokaa vaikka:

 

Valitettavasti hommassa ei tosin kiikastanut vain siitä, että leffan tekijät mokasivat ja/tai kirjoittivat pätkän päähenkilöt liian tyhmiksi selviytymiskeinojen keksimiseen. Jakson lopussa käy nimittäin ilmi, että rainan ohjaaja James Cameron ei nimittäin ole tosirakkauden asialla, ei kertakaikkiaan.

“The script says Jack dies, he has to die. So maybe we screwed up and the board should have been a tiny bit smaller. But the dude's going down.”

Nyyh.

 

Kuva: wixx.com, article.wn.com

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

ensimmäinen hyvä asia, mitä cameronin suusta (aika varmasti ikinä) on tullut: "the dude is going down"!

nimim. extreme home makeover itkettää, titanic ei

Vierailija (Ei varmistettu)

titaniciin pitäis melkein nyt tehä vaihtoehtoinen loppu..

Koalaowlie (Ei varmistettu)

No mä mietin jo sillon lapsena kun näin tän 11 kertaa, että kyllä tohon mahtuis kaks!

viva la anteeksi

extreme home makeover itkettää muuten aina

Jemina
No Sex and the City

Vierailija, :D Ja tunnustan, Extreme Home Makeover itkettää minuakin!

Vierailija, nyt äkkiä väsäämään Cameronille osoitettua adressia, vaihtoehtoista loppua vaatien!

Koalaowlie, siinä varmaan toinen koko sukupolvea yhdistänyt kokemus, tuon miettiminen! Mutta Myytinmurtaja-jaksossa siis kyllä selitetään, että tavallaan leffa oli oikeassa - lautalle olisi ollut todella vaikea päästä sitä keikauttamatta, ja senkin jälkeen suurin osa kellujien ruumiista olisi ollut veden alla, hypotermialle altistaen. Siinä mielessä leffa ei siis ollut ihan väärässä. Myytinmurtajat vain keksivät sitoa pelastusliivit lauttansa alle, ja sitä eivät Kate ja Leo ajatelleet!

fields, ihanaa, että kohtalotovereita on useampikin! En tiedä mikä piru se moisessa kökkösarjassa on, mutta aina se avaa kyynelkanavat.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.