She said it, tai: Äkäpussin suusta

No Sex and the City

Patrick:  Someone still has her panties in a twist.

Kat: Don't, for one minute, think that you had any effect whatsoever on my panties.

Patrick: Then what did I have an effect on?

Kat: Other than my upchuck reflex, nothing.

Seuraa varsin epäcool tunnustus: rakastan 10 Things I Hate About You -leffaa. Syitä tähän rakkauteen on useampia (romanttinen komedia, Heath Ledger, tarvitseeko muka sanoa enempää..?), mutta tärkein niistä kaikista on leffan vahva, teräväkielinen naispäähenkilö.

Äkäpussi-Kat sanoo asiat niin kuin ne ovat. You go, girl!

 

Millainen naispäähenkilön tulee teidän mielestänne olla? Mistä leffasta löytyy lempihahmosi?

 

 

Kuvat: tdalsgaard.tumblr.com, bloodybrilliantmoviecaps.tumblr.com

Kommentit

Tää on niin paras ikinä!!!!! She said it!

Vieras Mies (Ei varmistettu)

Eh, mulla tuli mieleen pari henkilöä, jotka vetivät tuon roolin överiksi ihan omassa elämässään. Ei sillä etteikö saisi omata mielipiteitä ja omata ihan uniikin(tm) elämäntyylinsä, mutta kaiken tekeminen päinvastoin ja vielä harvemmin ajattelematta muiden tunteita meni överiksi. My way or highway oli keskusteluiden kantava teema. 

Äärimmäisen hyvä tapa hankkia huomiota. Äärimmäisen huono tapa hankkia ystäviä (heikkoja mielistelijöitä saapi jos karismaa riittää).

Luminosa

Minun valintani:

catwoman-michell-pfeiffer.jpg

"As I was saying, I'm a woman... and can't be taken for granted. Life's a bitch; now so am I."

Jemina
No Sex and the City

Ullalaa, niinpä!

Vieras mies, kaiken hyvän voi tosiaan pilata vetämällä sen överiksi. Tämän kun vielä oppisi...

Jemina
No Sex and the City

Luminosa, hyvä valinta! Tai näin ainakin luulen - sarjakuvaversio on minulle tuttu, tuo vanhempi leffaversio ei. Onhan se parempi kuin uusintaversionsa?

hallecatwoman.jpg

Luminosa

En ole ONNEKSI nähnyt tuota uutta leffaa. Vanha leffaversio on mahtava! Koko leffa on myös mahtava. Voisinkin katsella sen tänään sairaslomani iloksi. :) Voin sen jälkeen raportoida, jos muistin väärin ja kissanainen onkin ihan kaamea. ;)

Luminosa

Cool oli kissanainen! Supercool!

Siinä on myös yksi elokuvahistorian hienoimmista suudelmista:

&feature=related

Jos pitäisi valita itselleen joku supersankari, niin Batman olisi mun valintani! :)

nansk

Kaksi sanaa: Oi Heath. (: Sama nolo tunnustus täältäkin. Tosin leffassa näkyvät vaatteet ovat lähes poikkeuksetta kauheita, kiitos 90-luvun! Julia Stiles on hauska, mutta en ehkä ilman Ledgeria katsella tätä uudelleen aina silloin tällöin. Nnam.

huopis
Merennoita

Kyllä! 10 Things I Hate About You on loistava leffa. :D Yleensä en oo romcomien ystävä, mutta näitä poikkeuksia on. Samaan poikkeuksien kastiin menee suht uusi leffa, Bridesmaids. Siinä on myös  riemastuttavan nerokkaita oivalluksia. Näissä jenkkiläisissä leffoissa vaan tahtoo olla se, että aina ne itsenäiset vahvat naiset kuitenkin päätyy yhteen jonkun miekkosen kanssa leffan lopuksi. Miksi ei vois kirjottaa onnellista loppua myös toisin?!

Tina Feyn luomassa 30Rock-sarjassa on myös loistava päähenkilö, Liz Lemon, ja loistavaa vaivihkaista feminismiä. :D

Eikä tässä välissä voi olla mainitsematta Tank Girliä! :) Selkeitä naissankareita on nauretavan vähän ylipäänsä missään.

Jemina
No Sex and the City

Luminosa, minunkin taitaa nyt olla pakko katsoa tuo leffa. Kissanainen nuolaisemassa Batmanin namaa, oujee! Kehrääkö sankaritar myös? Se olisi ehkä maailman siisteintä.

nansk, kyllä, oi Heath. Siispä tässäpä bonuskuva näin kylmää keskiviikkoa lämmittämään:

tumblr_livsj9lhti1qdyux6o1_500.jpg

huopis, nuo onnelliset (=parisuhteelliset) loput tosiaan ärsyttävät. Ihminen kun voi käsittääkseni saavuttaa onnellisen tilan niin monella muullakin tavalla. Vielä kun joku kertoisi sen käsikirjoittajille... Ja Tank Girl on hyvä esimerkki! Pitäisikin katsoa leffa ja lukea sarjikset uudestaan. 30 Rockia en ole koskaan katsonut, mutta olen kuullut siitäkin niin paljon ylistystä, että luultavasti pitäisi.

Luminosa

Ei kissanainen kyllä valitettavasti kehrää, mutta maukuu sentään. :) Suosittelen kyllä ehdottomasti leffan katsomista!

Se on kyllä totta, että selkeitä naissankareita on tosi vähän. Ei ainakaan äkkiä tule mieleeni. Underworldissa on selkeä ja määrätietoinen naissankari, mutta hänen roolihahmonsa on jotenkin jäykkä.

Mona Lisa Smile!

Enid (Ei varmistettu)

Tulee mieleen Enid Ghost Worldista - kyseinen leffa varmasti miellyttää 10 Things I Hate About You:n dialogista pitäneitä.

Tuossa vielä kuva: http://savekate.files.wordpress.com/2011/11/enid-in-ghost-world-thora-bi...

Suosittelen!:)

Jemina
No Sex and the City

Enid, Ghost World on ollut katsottavien listalla jo ties kuinka pitkään! Tiedäthän, niitä elokuvia joista ajattelee jo etukäteen pitävänsä. Ehkäpä nyt vihdoin saan aikaiseksi katsoa sen, kun tällä tavalla muistuttaen kannustetaan.

Kommentoi