Turvaseksistä, tai: Maailman kallein kondomi

No Sex and the City

Vielä viime viikolla valitin liian kalleista kondomeista, mutta silloin en ollut vielä törmännyt tähän: Louis Vuittonin logokortsuun, joka kustantaa peräti 68 dollaria kappaleelta.

Ihan uusi uutinen ei ole, mutta järkytti minua siitä huolimatta. Onhan näitä kaikenlaisia erikoiskortsuja tosin näkynyt: esimerkiksi Darth Vaderin kuvalla varustetut “I will not be your father!” -kumit, poliitikkojen pärstäkertoimien koristamat kondomit, sekä uusimpana kokonaan uuden termin lanseeranneet rykimäsukat. Mutta en millään keksi, että mitä helvettiä Vuittonin spärdärillä muka tekisi, ja kuka sellaisen muka ostaisi.

Kyseessä taitaakin olla ns. statuskumi, jota pidetään lompakossa ja sieltä vähän strategisella hetkellä vilautellaan, toiveissa antaa oikein vakavarainen ja hienostunut kuva. Minä kyllä miettisin, että aika dorka tyyppi taitaa olla kyseessä, kun tuhlaa tuollaisia määriä rahaa niin pieneen määrään materiaalia. Ja entäpä jos pano ei olisi 70 dollarin arvoinen? Sitten olisi oikein erityisen paha mieli jokaisella jälkikäteen.

Ei, Vuittonin kondomeita en tajua. Mutta tunnustan, että ne Star Wars -kortsut houkuttelevat minua yhä...

Ostaisitko sinä erikoiskortsun?

 

Psst! Turvaseksistä -sarjassa aiemmin ilmestyneitä:

Maailman typerin tekosyy

Mennään sukupuolitautitesteihin, beibi

Leidispärdärin käyttöohjeet

Sexy Times -videosarja

Mitä sinä tekisit jos...?

Kortsut - kupan ja karhujen varalta

 

Kuva: fashiontelegtaph.co.uk

Kommentit

Vattu

Mistä niitä Star Wars kumeja saa ostettua? Tahdon! Haluan myös valomiekkavibraattorin ja tuhat muuta toteutettavissa olevaa oheistuoteideaa. 

Jemina
No Sex and the City

Vattu, en ole varma saiko noita koskaan todella ostettua mistään - ainakaan en muista ostomahdollisuuteen missään törmänneeni. Sen sijaan valomiekkavibraattori olisi aivan huippuidea! Vai onkohan sellainen jo olemassa? En kyllä ihmettelisi. Sen sijaan ihmettelen, että miksi ihmeessä Jabba the Hutt -säkkituoli ei koskaan päässyt tuotantoon asti...

C'mon, kuka ei tahtoisi tällaista!

jabba.jpg

Vattu

Yritän löytää sen valomiekkavibran, pakkohan sellanen on olla. Jos ei ole, itken jos sellaista ei tule markkinoille viimeistään joulusesongiksi. 

Miksi, miksi ei? :O Toi on ihana, täydellinen ja tuhat kertaa hienompi kuin yksikään fatboy. 

Jemina
No Sex and the City

Vattu, no niinpä, tuollaisessa kelpaisi köllötellä! Vaikka sen valomiekkavibraattorin kanssa. :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.