Väärinkuultua, tai: Cervix lovers

No Sex and the City

Taylor Swiftin biisi Blank Space on raikunut radiossa niin repeatilla viime aikoina, että olen vahingossa oppinut biisin ulkoa. Tai ainakin melkein: nimittäin joka kerta kun kuulen kappaleen, on sen lyriikoissa jotakin vähän outoa. Laulaako Taylor tosiaan kertsissä, että you can tell me when it's over / if the high was worth the pain / got a long list... cervix lovers?

Tänään kuulin kipaleen taas radiosta ja jäin jälleen jumiin tuohon samaan kohtaan. Siis cervix lovers, oikeasti? Oli pakko googlettaa. Ja totuushan tietysti oli, kuten niin usein, huomattavasti tätä omaa versiotani tylsempi. Ilmeisesti oikea laini kuuluu, että got a long list of ex-lovers.

Höh.

Tai siis näin ne väittävät. Minä olen kuunnellut kappaleen nyt kymmenen kertaa putkeen, ja vaikka kuinka tiedän mitä siellä muka sanotaan, kuulen aina saman: cervix lovers. Ja itse asiassa olen myös vähän pettynyt siihen, ettei näin muka ole. Sillä olisihan se aika hiton siistiä, jos hittibiisissä puhuttaisiin kohdunkaulan rakastajista.

Kommentit

Starbucks (Ei varmistettu)

Eikä! Oon aina ite kuullu sen et starbucks lovers! :D Ex-lovers on kyll paljon järkeenkäyvämpi.

Jemina
No Sex and the City

Haa, no kyllähän se Swift sitten ihan selvästi pitää jonkinlaista suhuääntä tuossa kohdassa, kun kerran niin monet sen sellaisena ovat kuulleet.

Enää mietityttää vain se, miten kaikkien muiden kuullessa starbucks, minä kuulen cervix... Mitä lie kertoo minusta?

Toimitus
Toimitus

Kohdunkaulan rakastajat ry pitäisi perustaa, jos sellaista ei vielä ole. Huikea nimi, huikeaa sisältöä. :)

Didionin muistilista

Eikun ei todellakaan tarvitse perustaa, sattuu jo ajatuskin niistä tyypeistä joille pitää hammasta purren huomauttaa että kohdunkaula ei ole erogeeninen alue eikä sitä muutenkaan tarvitsisi kohdella kuin hakka-pelin tappia. Was it worth the pain? Nope, not so much. Että siinä mielessä tuo lyriikka on täysin toimiva.

Jemina
No Sex and the City

Apua, tällaiseenko siis ihan oikeasti törmää? Kohdunkaulaa (tai oikeastaan mitä tahansa naisen genitaalialueen osaa) Hakkana käsitteleviä?

Taisin just menettää uskoni ihmiskuntaan.

Jemina
No Sex and the City

Olisin kyllä ehdottoman kiinnostunut tietämään, että minkälaiset ihmiset moiseen posseen liittyisivät ja minkälaisin motiivein! Ehkä pitää tosiaan pykätä ry pystyyn, ihan vain jotta pääsisi itse käsittelemään jäsenhakemuksia...

Anna Blue Eyes

Tulen taas linkkivinkkailemaan, olitko jo törmännyt tähän: Instagram apologizes for removing poignant photos of a woman on her period.

Kommentit aiheeseen ovat (taas) sellaisia, että omaa verenpainetta ajatellen osaa ei kannattaisi lukea ja osa taas ehdottomasti kannattaa lukea. Nousisipa kaikista kuva- tai videoaiheista, joista voitaisiin yleistää, että "suurin osa ei niitä halua nähdä naamansa eteen tuotuna", samanlainen haloo...

Jemina
No Sex and the City

Joo, näinkin tämän jo. Muistutti minua tästä parin vuoden takaisesta keissistä - ja sai jälleen kerran pohtimaan, että mikäköhän helvetin tarve kaikilla näillä somesaiteilla on sensuroida nimenomaan naisvartaloa ja kaikkea siihen liittyvää? Esimerkiksi FB:ssä uusnatsisivut ja muu vahingollinen paska saavat mellastaa varsin vapaasti, mutta auta armias jos joku postaa nännin, piirroksen vulvasta tai vähän kuukautisverta - heti on piru irti.

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.