Ladataan...
noidanluola

Mustaa suolaa on helppo tehdä, ei tarvita kuin hiiltä, suitsukkeen tuhkaa ja merisuolaa. Itse käytin karkeaa merisuolaa, koska tein myös kylpysuolaa, tosin mustan suolan teossa on huomattavasti helpompi käyttää hienonnettua merisuolaa, nimimerkillä sormet vesikelloilla :D 

 

Ladataan...
noidanluola

Ryhdyin kirjoittamaan erillistä "noitapäiväkirjaa" vk:n lisäksi, vaikka päiväkirjahan sekin on, mutta tätä sellaisessa päiväkirjamuodossa ja siihen kansioon loitsuja sun muita muistiinpanoja. Nyt tosin tässä on ruvennut käymään niin, että tästä on muodostumassa myös varjojen kirja, teen siis kahta vk:ta samaan aikaan? Tykkään hirveästi kirjoitella ja näperrellä ja koristella kaikkea, joten ei sinäänsä mikään ihme, että kertyy kaikkia, oma päiväkirja, kaksi varjojen kirjaa, unipäiväkirja.. :D Tuo kuvassa näkyvä vk on ihan tavallinen valkoinen, kovakantinen vihko, johon laitoin mustaa pahvia ja muovit päälle + koristelut. 

blessed be =) 

Ladataan...

Ladataan...
noidanluola

Halusin kunnioittaa edesmenneitä rakkaita kuolleiden alttarilla, näin tunnen myös saaneeni edesmenneet rakkaat hieman lähemmäksi. Sijoitin sen makuuhuoneeseen, jotta saisin alttarin suljetun oven taakse, jossa se saa olla rauhassa. Kuten aina jos on tekemisissä henkien kanssa, on syytä olla tarkkana. Ethän siis osoita alttariasi avoimesti kaikille kuolleille, siitä saattaa seurata ei toivottu vieras. =)  Kuvaa en alttarista laittanut tänne, sillä se ei tuntunut mielestäni oikealta.

Itse laitoin alttarille mm. mustan pentagrammi alttariliinan, pienen hopeisen pentagrammin, pari pääkalloa, mustan kruunukynttilätelineen, sekä siihen tietysti kynttilän, mustan tuikkualustan, suitsuke telineen, vuorikidekristallin, ametistin ja ristikiven, pari valokuvaa, edesmenneeltä saadut nopat, sekä mustalle hopealla koristellulle pahville hopealla kirjoitetun tekstin "kaikille edesmenneille rakkaille, r.i.p <3 "jms. Siihen on tarkoitus vielä tulla offering bowl. 

Alttarin puhdistettuani kävin sen myös läpi hautausmaan mullalla, joka ei tietenkään ole suoraan kenenkään haudalta.

blessed be <3 

Pages