Ladataan...
Noiree

Halusin kirjoittaa jotain inspiroivaa, mutta omat aivot eivät toimineet, vaikka olin juuri lukenut innovaatioista. Toisaalta olin juuri osallistunut matikan tenttiin, jossa laskettiin mm. ranskan perunoiden 100g otoksen rasvapitoisuuden keskihajontaa. Se lienee kelpaavan selitykseksi aivojeni oikean puoliskon toimimattomuudelle.

Inspiraatiota kysyin sitten ystävältäni, joka tuli istumaan viereeni kirjastossa. Halusin kuulla häneltä elämänviisauksia. 

Vastaukseksi sain olla rehellinen. Hienoa. Edessä istuva toinenkin ystäväni nyökyttelin hyväksynnän merkinnäksi.

Kirjoitin sanat ylös, samalla kun tajusin, että ystäväni oli sanonut 'ole rehellinen' tarkoituksenaan sanoa minulle 'ooppa rehellinen'. Hienoa. Rehellisyys maan perii, niinhän se menee.

Sitten sain kuin sainkin myös tietää nimeni kääntyvän persiaksi sanapariksi 'länsimainen kirkko'. Hienoa jälleen.

Loppuun voin vain todeta, että kylläpä siitäkin lyhyestä hetkestä postauksen saa kasaan! Hienoa!

Ladataan...
Noiree

Eilen ei tullut voittoa uusien yritysideoiden esittelytilaisuudessa. Harmi, sillä meidän ryhmällä oli selkeästi hauskin lopetusslaidi, esitys ei venynyt yli sallitun 3 minuutin ja kaikilla pojilla oli puvutkin päällä.

Sopivan määrän katkeran panettelun jälkeen pääsin kuitenkin kotiin ja sain nukutta sellaiset mukavat 14-tuntiset yöunet. Heräsin välissä vain syömään yhden karjalanpiirakan ja loput Ben&Jerry's jäätelöstä.

Tänään sitten nautin viikonlopusta, alan suunnitella uuden kirppisblogin kirjoittamista ja kokeilla olisiko minusta appsin eli mobiilisovelluksen kehittäjäksi.

Ei sitä pienestä kannata lannistua ja maastahan se pienikin ponnistaa!

P.S. Comic Sans.

Pages