Eka postaus

Hey, kiva kun luet mun ensimmäistä postausta. Niin kun blogin nimestäkin pystyy päättelemään, tää blogi tulee toimimaan mun päiväkirjana, eli se on omistettu mun elämälle ja ajatuksille, välillä ehkä jopa asukuville, ruoille ja sellasille. Jos sua kiinnostaa seurata mun elämää ja kaikkea mitä siihen sisältyy niin laita blogi seurantaan. Lupaan etten oo tylsä!

Muutan maanantaina Maastrichtiin, Hollantiin opiskelemaan. Sain puhelun sieltä ja totesin et tähän tilaisuuteen on pakko tarttuu, vaikka lähtö tapahtuukin tosi lyhyellä varotusajalla. Ainakin voin sanoo vanhempana, ettei mun elämä oo ainakaan ollu tylsää, vaan just päinvastoin.

Vaikka tää blogi tulee pääasiassa toimimaan mun ei-niin-salaisena päiväkirjana, tein tän myös siks, jotta mun kaverit ja perhe/sukulaiset pystyy helpommin seuraamaan kaikkea, mitä mun elämään sitten kuuluukaan. Oon aina halunnut perustaa blogin, koska tykkään kirjottaa, niin nyt tuli siihen hyvä syykin. Mutta joo tää oli vaan tämmönen bloginavauspostaus eli toivottavasti palaat lukemaan seuraavanki postauksen! 

-J

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *