Uudet tuulet

Heipsun ja hyvää sunnuntaita!

Viime viikonloppuna sain yllättäviä uutisia. Olin lauantaina ensin töissä, jonka jälkeen lähdin kotia kohti. Siin kun istuin bussissa, mietin että voisin katsoa opintopolun. Pääsykokeissa oli sanottu että tulokset tulee viimeistään 29.11, joten en ees odottanut mitään uutisia koulupaikoista vielä.  

Little did I know, yhtäkkii mun iphonen ruudulla lukee ”hyväksytty”. Niin siis anteeks mitä? Siis pääsin kouluun? HÄH? Aloin nauraa ääneen ja siinä sainkin sitte kanssamatkustajilta huvittuneita ilmeitä, kun soitan samalla äidille about huutaen, että ”Mä pääsin kouluun, mitä hittooo!?” En olis uskonut niiden pääsykokeiden perusteella että pääsisin kouluun. Mutta positiivinen yllätys mulle; koulupaikka hallussa! 

Sunnuntaina käytiin sitten Äitin ja Jutan kanssa syömässä Kampin Korttelissa Bastardo nimisessä ravintolassa ja ”juhlistamassa” mun koulupaikkaa. Syötiin hyvät annokset, jonka jälkeen päätettiin ajaa Haukilahden rantaan. Ehdittiin just ajoissa katsomaan auringonlaskua ja otettiinki sit parit kuvat ja lähdettiin ajamaan takas kotia kohti.

E3DBAEA7-3E27-48FE-8593-5720B09AE2D8.JPG

Äippä<3

IMG_5896 (1).jpg

Aivan ja siis tosiaan the question is, mitä meen opiskelemaan? Meen opiskelemaan sairaanhoitoa Tampereelle! Tosiaan mulla meni lukion ykkösestä aina viimeiseen vuoteen asti hyväksyä se, että yliopisto ei juurikaan tarjoa mitään mulle, mitä haluaisin opiskella. Usein tuntui myös siltä että yliopistoa arvostetaan enemmän kuin AMK:a. Nyt kummiskin tiiän sen, että sillä ei oo mitään väliä onko se AMK vai yliopisto missä opiskelee, kunhan se ala tuntuu omalta. Ja sairaanhoito tuntuu omalta.

 

Ihanaa joulukuun alkua<3 

-J

Kuulokkeissa soi: Lighthouse-Mike Perry, Used to-Sandro Cavazza, Saturday nights-Khalid

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *