Ladataan...
NOT A Wonderland

Leikin tehokasta ja pääsin korkkaamaan uuden blogini käyttöön jo tämän vuoden puolella! Lupaukseni mukaisesti tulin heti hehkuttamaan asiasta teille eli tervetuloa teille kaikille uuden blogini puolelle, joka kantaa nimeä: Isona minusta tulee vesimeloni?

Aloitin bloggaamaan tosiaan omana itsenäni enkä enää vain nimimerkin takaa ja tämän johdosta en tosiaan palannut enää bloggailemaan vanhaan blogiin vaan loin kokonaan uuden käyttäjän omalle nimelleni, jos jotakuta asia alkoi ihmetyttämään :) Nähkäämme siis uuden blogin puolella!

Ladataan...
NOT A Wonderland

Viimeisen kahden viikon mietinnän tuloksena olen päättänyt jättää bloggaamisen ainakin toistaiseksi. Blogia en aio poistaa sillä haluan pitää sen siltä varalta, että tilanteiden muututtua haluaisinkin palata kirjoittelun pariin. Tällä hetkellä tilanne on kuitenkin se, etten jaksa tai oikeastaan edes halua käyttää vähäistä energiaani bloggaamiseen. Uskon kuitenkin myöhemmin haluavani, joten en sano hyvästejä. Nyt on vain niin monta rautaa tulessa tulevaisuuteni kanssa, että haluan keskittyä niihin kaikessa rauhassa. Etenkin, kun seuraavat kuukaudet tulevat olemaan äärettömän stressaavia sillä se mitä niiden aikana tulee tapahtumaan määrittää tulevaisuuteni eikä lopputulema(t) välttämättä ole kovin kivaa sorttia.

Tähän väliin kiitän siis teitä lukijoita, että olette olleet menossa mukana.
Toivottavasti kohtaamme täällä taas myöhemmin :)

 

Kiitos ja kumarrus,
Eviela

 

 

Ladataan...
NOT A Wonderland

Tauko ei ikävä kyllä tule vielä päätökseen, mutta pakko jakaa teille ihanille pari kuvaa
sillä eilen tapahtui jotain mielettömän ihanaa!

 

 

 

 

Nimittäin pikkuneiti ja isorouva saapuivat piristämään elämäämme ♥

Tuo mustavalkoinen kissi on Terhikki, 6vuotta. Kaksikosta sosiaalisempi, rakastaa paijausta ja viihtyy sylissä kehräämässä. On myöskin se dominoiva osapuoli ja näyttänyt kaverilleen kovasti kaapin paikkaa uudessa kodissa. Rakastaa myöskin leikkimistä (ja innostuu siinä touhussa hieman liiaksikin) :)

Toinen kissi on taas Ritva, vuoden vanha. Terhikkiä enemmän omissa oloissaan viihtyvä, mikä johtunee osittain Terhikin dominoinnista sillä rajojen teko on ollut aika kovaa näiden kahden välillä. Kuuluu kaksikon kohdalla asiaan ja rauhoittuu aikanaan, ovat sen jälkeen oikein hyvää pataa keskenään. Ritvalla on hauskoja omia jemmapaikkoja, esimerkiksi pesukoneen ja seinän välissä, tv-tason alahyllyllä sekä tietokoneen takana johtojen seassa.

Mikä hienointa, pääsimme myöskin sopuun ihan kerta heitolla siitä asiointilootan sisällöstä! Tästä olin nimittäin huolissani, itse kun kestä montaakaan vaihtoehtoa ja ne omat vaihtoehtoni eivät välttämättä ole aina niitä kissojen suosikkeja. Nämä kaksi hyväksyivät kuitenkin Ökoplussan ongelmitta, ah ihanuutta!

 

 

Pages