Ne oikeat perusteettomat huonot päivät.

Tiedättekö kun on olemassa niitä oikeasti huonoja päiviä? Sellaisia millanen mulla on tänään. 

Sunnuntai, johon lauantaina tiesin jo herääväni harvinaisesti ilman krapulaa. Ensimmäinen sunnuntai kolmeen kuukauteen, kun en ole töissä. Suunnittelin kunnolla levänneenä tekeväni kaikkea tarpeellista ja semi-pakollista tänään kun minulla ei oikeastaan ole mitään tekosyitä olla tekemättä niitä asioita. Aioin opiskella ahkerasti monta tuntia, käydä pyykkituvassa ja siivota sillein ihan kunnolla. 

En ole toistaiseksi tehnyt näistä mitään, enkä aio. Miksi? Vituttaa.

Heräsin aamulla kello 11. herätykseeni. Sammutin sen ja nukuin kahteen asti. Tiesin samantien nousseeni väärällä jalalla. Kaikki vitutti vaikkei mikään spesifi asia vituttanutkaan. Otin peiton sohvalle ja katoin frendejä. Samalla juoden aamukahvia ja pohtien viikolla tapahtuneita asioita. Alkoi vituttaa ja ahdistaa. Päätin olla tekemättä mitään hyödyllistä, koska on huono päivä. Ei sinänsä ole tapahtunut mitään, mikä antaisi syyn vitutukseen.

Nää on näitä niin kutsuttuja paskoja ”haamu-vitutus”-päiviä. Kaikki vaan on perseestä, vaikkei oikeastaan edes ole.

Soitin kaverille ja inisin. Oikeasti lähinnä inisin ja valitin kaikesta. Ihana ystäväni onneksi ymmärtää haamu-vitutus-päivien päälle ja suhtautui lapselliseen ja perusteettomaan ininääni kannustavan säälivästi. Sitä halusinkin. Halusin sääliä ja halusin kuulla, että en valita turhasta (vaikka oikeasti valitankin). Halusin lietsoa vitutustani, en halunnut kuulla rakentavia tai piristäviä kommentteja. 

Kuuntelen nyt peiton alla musiikkia ja lietson vitutustani kirjoittamalla tätä tekstiä, sekä käymällä läpi loppu viikosta tapahtunutta suurinta vitutukseni lähdettä. Sitä keskustelua, mikä ei johtanut mihinkään. Ei siis mihinkään, ei juuhun eikä jaahan. Se oli oikeastaan tosi turha, sillä olen edelleen samassa ”kiikun kaakun kaa – entten tentten – hmm – joo ei joo ei”-tilanteessa. 

Mut hei, vittuuks tässä. Aion nyt juoda kaljan. Kyllä, kello 16:43 sunnuntaina, minä aion juoda kaljan. 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *