Viis kautta viis mies – oletko se sinä?

Aion nyt antaa koko maailmalle julkisuuteen ne viisi suurinta piirrettä(tuhansien joukosta), jotka vie multa jalat alta, iskee ilmat pihalle, saa mut laulamaan suihkussa, heittää hormoonit hunningolle ja yksinkertasesti vaan sekottaa mun pään.

1. Katsoo silmiin jutellessa.

Onko tää jotenkin suomalaiseen kulttuuriin epäsovinnainen piirre, koska oikeesti yllättävän harva katsoo. Ja siis tarkotan sitä, että katsoo herkeämättä ainakin 95% siitä ajasta kun keskustelu on käynnissä. Itse teen näin – koko ajan. Monet sanoo, että se on ahdistavaa ja jotenkin ”creepy” kun katson suoraan silmiin ja pidän katseeni siinä. Mulle se on tapa osottaa, että kuuntelen. Jos ihmisellä on kiinnostavaa kerrottavaa ja mua oikeesti kiinnostaa – haluun myös näyttää sen. Haluan myös nähdä sen sillon ku mä kerron jotain! Tiedän muutamia ihmisiä, keiden kans jutellessa silmät porautuu yhteen ja se antaa mulle fiiliksen, et sitä toista osapuolta kiinnostaa mun jutut ja keskustelu menee jotenkin intensiivisemmäks. Harva tekee näin oikeesti ja vaikka kuulostaa pikku asialta – mut se vie multa jalat alta.

2. Eräänlainen salamyhkäisyys

Monet ihanat ihmiset on avoimia ja hauskaa seuraa, mutta mua viehättää se jos ihminen ei samantien anna ittestään kaikkea. Haluun haastetta. Haluun, että joudun näkemän vähän vaivaa ja tonkimaan saadakseni jotain irti ihmisestä! Se pitää kiinnostusta yllä ja on jollain kummallisella tavalla seksikästä… Välillä tää on jopa turhauttava piirre – en saa ihmisestä mitään irti vaikka kuinka koittaisin kaivella ja puristaa ulos, ei mitään. Liikaa on aina liikaa – olen itse sen verran avoin ja sanon asiat suhteellisen suoraan, sekä näytän ajatukseni ja tunteeni, että en ehkä osaisi jatkuvasti tonkia toisesta vastauksia ulos kun itse olen jo räjähdellyt niitä pitkin poikin. Kohtuullisena piirteenä tää iskee multa ilmat pihalle ja pitää hullaantumista yllä, jopa ehkä liiankin pitkiä aikoja…

3. Huumorintaju

Tätä ei varmaan kukaan voi kiistää. Huumorintaju on vaan asia, joka saa aina uudelleen ihastumaan ihmiseen. Rakastan nauramista (kukapa ei?) ja siksi ihailen ihmisiä, jotka saa mut nauramaan. Etenkin semmosen nokkelan huumorin heittäminen on mun mielestä ihailtava piirre ihmisessä – yleisesti puhki kulutetut latteudet ja epäasialliset heitot ei säväytä. Fiksu tilannekomiikka ja pieni hyväntahtonen vittuilu – natsaa. Jotkut pitää ehkä outona, että arvostan vittuilua, mut käsitän sen merkkinä hyvistä ja rennoista väleistä – ihminen joka hyväntahtoisesti heittää vittuilevaa läppää pystyy selkeästi olemaan oma rento itsensä kanssani, eikä varautuneisuudella ole mitään sijaa. Epäilen ja toivon, että kaikki ymmärtää huumorin vetovoiman ilman sen suurempia selittelyjä!

4. Kyky pohtia ja keskustella

Tämä on varmaan piirre joka kehittyy iän mukana ja on siksi vielä niin harvinainen tuntemieni miesten maailmassa. Mua viehättää aivan suunnattomasti miehet, jotka pohtii asioita ja niinkun tarkotan oikeita asioita joissa on pohdittavaa. Filosofia, yhteiskunta, uskonnot, suhteet ja tulevaisuus – nää on oikeita asioita. Jos näistä keksii aidosti omia mielipiteitä ja ajatuksia, sekä tulkintoja omien aamuöisten pohdintojen pohjalta on se merkki et on järkeä päässä ja riittää juteltavaa mun kanssa loppuelämäks. Liian monet puhuu nykyään vaan oman elämänsä tapahtumista, muista ihmisistä tai yleisesti paskaa – siks vaihtelu virkistää ja saa mut iha fiiliksiin. Harvoin kukaan miespuolinen jaksaa pohtia mun kanssa mitä aika on, miten uskonnot on syntyneet, miksi ihmiset uskoo, miten tietää että rakastaa ja milloin ihminen on aikuinen – mut kun jaksaa niin please, marry me! Voisin jauhaa näistä asioista vuosia putkeen, mulla on niin paljon teorioita ja kysymyksiä, harva vaan jaksaa kuunnella ja pohtia mun kanssa..

5. Tyyli

Sinänsä en yleensä ihastu ihmisten ulkonäköön, mutta se mitä ihmisen tyyli ja habitus kertoo ihmisestä – siihen saatan ihastua. Yleisesti itsestään huolehtiminen ja se, että kiinnostaa miltä näyttää on turn on.  Jos jätkää aidosti kiinnostaa tämän oma ulkonäkö, on se yleensä lopulta silmää miellyttävä.  Mä pidän ainakin ajatuksena siitä, että mies ostelee paljon vaatteita ja leikkauttaa tukkansa säännöllisesti, se antaa kuvan hyvän näköisestä ja yleisesti huolitellusta, sekä siististä miehestä. Kaikkein parasta on jos mies välittää kengistä. Itse totaalisena kenkäfriikkinä ja kenkäkauppiaana rakastan miesten kenkiä ja kiinnitän ehkä vähän liikaakin huomiota ihmisten kenkiin ja niiden kuntoon – jos mies oikeasti välittää kenkiensä ulkonäöstä ja siisteydestä niin damn, en tiedä miks mut se sekottaa mun pään jollain tavalla!

Onko mulla mahdottomat kriteerit? Onko nämä kriteerit täyttävillä miehillä ikää 30 vuotta enemmän kun mulla? Enkö kelpaa näille 5/5 klopeille? Vai miks helvetissä näitä ei löydy mistään eikä millään? Jos olet tämä 5/5 mies, pyydän ota yhteyttä niin mennään bisselle!

 

suhteet rakkaus hopsoa ajattelin-tanaan
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *