Maaginen hetki

nothing is real

"Maaginen hetki saattaa piillä hetkessä, jolloin työnnämme avaimen oveen aamulla, hiljaisessa tuokiossa illallisen jälkeen, niissä tuhansissa asioissa, jotka vaikuttavat meistä samanlaisilta. Hetki on olemassa - hetki, jona kaikki tähtien voima kulkee lävitsemme ja antaa meille kyvyn tehdä ihmeitä."

--Paulo Coelho, Piedrajoen rannalla istuin ja itkin

Kommentit

Hei,

löysin sun blogin eilen, ja jäin miettimään, että ootko pitänyt aikaisemminkin blogia (bloggerissa tms.)? Näytät jotenkin tutulta :)

AnnK
nothing is real

Moi! Joo, mulla on ollut bloggerissa blogi samalla nimellä nothingisreal jo useampia vuosia, se sitten jäi vähän tässä... siellä tosin postailin/postailen enemmän kaikenlaisia inspiraatio-kuvia, täällä koitan vähän noita omia kuvia postailla :)

Okei :) Tykkään sun blogeista. Seurasin sun bloggerin blogia aikoinaan, mutta sitten tuli kiireisempi hetki elämässä ja blogien seuraaminen jäi vähemmälle, enkä sitten enää löytänytkään sun blogia myöhemmin kun oli taas aikaa blogeille (en muista miten onnistuin hukkaan osotteen/nimen :/ ) ja harmittelinkin sitä sillon. Joten oli siis kiva ylläri löytää sut täältä :)

AnnK
nothing is real

Voi kiitos, onpa mukava kuulla :) Jännä, että tunnistit mun blogin täälläkin vielä :) Se mun aiempi löytykin tällä osoitteella: http://lulasdream.blogspot.fr/

Oliko sinulle itsellä blogia silloin tai onko nyt? Kerrohan jos on! :)

Olit jäänyt jotenkin mun mieleen, ja heti kun näin sun kuvan täällä, aloin miettiin, että voisikohan kyseessä olla sama henkilö :) 

Ei oo blogia tällä hetkellä, mutta oon kyllä miettinyt jo kauan, että voisin alkaakin kirjoittaan :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.