Alennuslöytöjä

01072013252.jpg

No nyt ne ovat viimeinkin löytäneet tiensä myös tähän talouteen, kyllä niitä on himoittukin. Viisivarpaat, joilla saa kokea ja tunnelmoida lähes paljasjaloin juoksentelua. Ostettuani nämä kengät, huomasin kuinka ko. malli ei ole FiveFingersien juoksumallistossa, vaan casual-malli. Nyt muutaman kerran kengillä vipeltäneenä olenkin vain kävellyt, kävellyt hieman reippaammin ja hölkötellyt kevyesti 200m matkan, joten varmaan ei suurta vaaraa ole. Lähinnä pieneen, pururatalenkkeilyyn nämä hankittiinkin. Työtönkin voi shoppailla, jos tekee edullisia alelöytöjä. Näille ei jäänyt pahasti hintaa, vaikka kyllä armas puolisoni hieman kyseenalaisti hankintani tarpeellisuutta. Tehdään siis yhteenveto blogipostauksen muodossa.

Kengät on todella hankala saada jalkaan. Ainakin vielä. Ystäväni kertoi, että varpaiden asettuminen helpottuu kerta kerralta, ja pientä edistystä on jo huomattavissa. Toistaiseksi lenkille lähtiessä kuitenkin pitää varata ylimääräinen kymmenminuuttinen varvaskenkien asetteluun. Mutta herramunjee, kun ne sitten viimein on jalassa! Tuntuvat  u s k o m a t t o m a n  mukavilta! Ei tekisi mieli ottaa lainkaan pois, vaan pitää niitä sisätiloissakin. Harmi, kun tuli pestyä lattiat juuri.

Pohja tuntuu joustavalta, ja se fiilis siitä, että varvaspossukoille on oma lokeronsa saa minun pikku porsaani suorastaan kiljumaan karsinassaan. On ihanaa, kun ne saa harottaa. Minulla on aika leveä lesti, ja vaikka pyrin valitsemaan lestilleni sopivia kenkiä, on vain muutamat harvat tuntuneet näin hyvältä varvasosiossa. Kyseessä on kuitenkin myyjän kanssa valittu popo, ja kokokin on oikea.

Sokeriksi pohjalle jätin kaiken feedback-ohjeistuksen mukaan sen nurinan. Nimittäin jotenkin luulin, että näillä kengillä saavuttaa vähintäänkin nirvanan ja kohta kävelen nämä jalassa sisälläkin, vaan ei. Kengät eivät tunnu kovinkaan erilaiselta verrattuna muutenkin keveisiin kesäkenkiini, tai saati edes lenkkareihini. En ole saanut näillä yhtäkään lihasta jalkapohjassani tai pohkeissani kipeäksi. Se uskomaton paljasjalkatuntuma on minulta kyllä jäänyt lähes täysin saavuttamatta. No okei, armottomana kanta-astujana pari pihatien kiveä tuntui todella ikävältä, mutta yleisesti ottaen tuntuma jopa asfalttiin on jotenkin välillinen. Mutta onhan se niin, että pohjan on kestettävä käyttöä ja tietysti tuntuma on erilainen kuin upein ominaisuuksin varustelluilla lenkkareilla. Muttakunsilti. Mainonnan uhri, myönnetään. Varmaan se juoksu sitten toisi jotain uusia ulottuvuuksia. Sitä odotellessa.

Kokemuksia paljasjalkakengistä? Petyitkö? Ihastuitko?

 

P.S. Kyllä mä silti näistä tykkään <3

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *