Päänsärkyä.

Tänään sitten virallisesti aloitin lilyilyn. Näppärästihän se kävi! Tässä varmaan etsitään vielä muotoa ja oloa kaikin puolin, mutta luultavasti kivuttomasti päästään kuitenkin alkuun.

Tämän päivän mietteissä on kuntosalitreeni, joka eilen päänsäryn vuoksi jäi tekemättä. Kärsin päänsärystä valehtelematta noin kerran viidessä vuodessa (jos itseaiheutettuja rymyreissujen jälkeisiä ei lasketa), joten eilinen oli itselleni aika erikoinen ja kieltämättä melko kamala päivä. Nostan hattua kaikille, jotka selviävät elämässään eteenpäin esim. migreenistä huolimatta. Itselleni moinen olisi lähestulkoon kuolemantuomio…

Oloa helpottaakseni yritin eilen etsiä päänsärkyä helpottavaa akupistettä, ja luinkin nk. hegu-pisteestä. Olo ei helpottunut minuuttien hieronnasta huolimatta, joten unille siirtyminen melko varhain oli kohdallani parempi ratkaisu. Tänään heräsinkin reippaana noin kymmentuntisten unien jälkeen ja painelin suoraan aamulenkille. Illalla rääkkäystä odottaisivat rinta, olkapäät ja ojentajat, saas nähdä miten treeni kulkee!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *