Paras päivä

Tänään on kyllä paras päivä. Tällä hetkellä pellillä nousee läskiäispullat ja kuntosali huutaa kutsuvasti, kunhan saan lykättyä nuo kökköset ensin uuniin ja sitten ulos jäähtymään.

Tänään oli myös leikkaukseni toinen (ja toistaiseksi viimeinen) jälkitarkastus lääkärillä. Olen hetken jo epäillyt leikkaukseni onnistumista, sillä kivut ovat hidastaneet fysioterapiani etenemistä. Mutta tänään tavatessa lääkärini hän oli eri mieltä – leikkaus on edelleenkin onnistunut, eikä toipumisessa ole tapahtunut varsinaista takapakkia. On vaan hyväksyttävä, että etenen perkuleen hitaasti, sillä tehdyt operationit eivät olleet niitä kepeimpiä.

Tunne oli mahtava 🙂 Toivun, siis olen! Eilen yöllä en meinannut saada unta, ja olin jo mielikuvaharjoitellut tilannetta kuinka käsitellä tieto uudesta leikkauksesta a) lääkärillä, b) ulos tullessa ja ilmoittaessa kaverille, poikaystävälle ja äidilleni sekä c) kertoessa siitä fysioterapeutille peruessa seuraavaa aikaa. Olen nimittäin aiemmin onnistunut pillaamaan joka vaiheessa… Nyt ei tarvinnut kuin riemumielin pompotella maksamaan noin 80 euron lasku vastaanottotiskille.

Kuntosalilla olisi tänään luvassa selkä-hauis-vatsa -osaston kohentamista. Salilla luovin ruuhkan mukaan, mutta tarkoituksena olisi tehdä kutakuinkin tämännäköinen treeni:

  • Selkäliike (siinä telineessä) 1×30, 2×15 5kg lisäpainon kanssa
  • Maastaveto 3×12
  • Kulmasoutu tangolla 3×12
  • (Pystysoutu 3×12)
  • Hammer-hauiskääntö käsipainoilla 3×12
  • Vapaavalintaiset vatsat, yleensä syviä vatsalihaksia tyylillä minuutti töitä, 30 sek lepo.
  • Loppuun kuntopyörää lyhyellä intervalliharjoituksella (30 sek töitä, 90  sek kevyttä rullailua)

Lämmittelyt hoituvat taas fyssarin treeniohjeilla. Palautuminen hoidetaan laskiaispullalla. Mmm….

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *