Täyttä höyryä!

höyrypesuri.jpg

Työttömän arkea tässä taloudessa on loputon siivoaminen. Uusimpana hankintana kuvan mukainen höyrypesuri on tuonut uutta ulottuvuutta! Etsin jatkuvasti kohteita, joita voisi höyryttää. Karkeana ohjeistuksena tuttavalta sain, että kaikki mikä kestää vesipesua, kestää höyrytystä. Ah!

Höyrypesuri on myös varsinainen kesäflunssaisen unelma, sillä höyryttäessä esim. kylpyhuonetta sai jossain nurkissa nauttia ihanasta, kuumasta trooppisesta tuulahduksesta. Hiki tuli myös pesijälle, kun niin ahkeraan hinkutin kalkkitahroja irti suihkun sekoittajasta ja saippuajäämiä kaakeleista.

Kylpyhuoneen suihkuosan jälkeen suuntasin täyttä höyryä keittiöön, jossa sain irroitetta mysteeritahran! Mysteeritahra on ilmaantunut jossain välissä keittiöaltaamme tasolle, ja on vaikuttanut olevan koostumukseltaan kuin rasvaista liimaa. Kumpikaan meistä ei ole myöntänyt kokanneensa mitään sellaista, ja toistaiseksi vimit ja karhunkieletkään eivät ole tuohon tehonneet. Mutta tadaa – höyrypesuripa teki sen! Ihanaa 🙂

Höyryttäessäni kylpyhuoneen lavuaaria tuli samanlainen fiilis kuin kosmetologilla. Villinä ajatuksena mieleen juolahti puolison huonokuntoinen iho ja kotikauneushoitola. Jos sen saisi lahjottua suklaalevyllä kokeilemaan tuota polttavan kuumaa ihanan vienoa höyryhenkäystä naamallaan.

Suosittelen höyrypesurointia kaikille työttömille kesäajan sadepäivän tekemisenä. Työssäkäyvät voivat tehdä sitä kesälomansa sadepäivinä. Toimii!

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *