Viheriäistä.

idut.jpg

Kevät se vaan tekee kujeillen ja kiemurrellen tuloaan, ja tekisi mieli pistää jo jotain kasvamaan! Eritoten kun ystävät Euroopasta postailevat jatkuvasti kuvia ihanista, keväisistä maisemista… Yöpakkaset ja lumen peittämä maa estävät touhuilun ulkona, mutta sisäpuutarha sen sijaan voi kukoistaa.

Idut on ehdottoman käytännöllinen ratkaisu tähän: pääsee näkemään ”uuden elämän” syntyä, vihreää ja sitä voi vieläpä syödä!  Tänään laitoin itse itämään sinimailasen siementä sekä aduki- ja mung-papuja. Nams, ei jaksaisi odottaa! Päivitin myös idätyspurkkien ”harsokannet” ja nauhaviritelmät hyttysverkolla ja kuminauhoilla, joten homma sai ihan uutta ulottuvuutta kätevämpään suuntaan muuttumalla.

Tänään tein myös lisää superalennusmyyntilöytöjä: Addun talvijuoksupökät alkuperäisesti 69,90€, minulle 29,90€. Kelpasi, ei tarvinnut Visaa paljoa vingutella. Tänään tein tunnin aamulenkin juosten ja aamupalan jälkeen vielä kävelin mr-5-v:n kanssa kaupungille tunnin verran (niitä pöksyjä hankkimaan), joten ainakin päivän liikuntasaldo on kuosissa. Aamulenkit alkavat rullata koko ajan paremmin, joskin pitäisi uskaltaa varmaan vaihtaa jo talvilenkkarit niihin ihan oikeisiin, joilla ei hiertyisi ikäviä rakkoja joka kerta…

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *