Haave lastenhuoneesta

Kun aamulla pyörittelin makuuhuonettamme, en saanut mitenkään lastensänkyä mahtumaan. Ikunan eteen ei voi laittaa, tietokonepöytä pysyy nykyisellä paikalla. Sänkyä voi hieman siirtää vasemmalle. Ei, ainut rako mihin sängyn saisi asennettua on suoraan vaatekomeron oven edessä. Sekä viimeinen vaihtoehto tukkii kulkua vaatekomeroon. 

Eikä lastensänkyä voi laittaa ”ihan minne tahansa”. Lapsi ei saa altistua vedolle sekä sängyn käyttöikä on 6 ikävuoteen asti. Päätimme hankkia Brio Sleep sängyn, sänky joka kasvaa lapsen mukana. Sopiva sänky jos ei pikkuiselle ole ihan heti tulossa sisaruksia. Ei ainakaan äidin suunnitelmien mukaan.

Nousee väkisinkin haave lastenhuoneesta. Huone jonka saisi tapetoida, sisustaa raskausaikana ja tuudittaa pienoista nyyttiä uneen sen synnyttyä. Ymmärrän hyvin kun perhe muuttaa uuteen kotiin ja lapset saavat omat huoneet. Ymmärrän hyvin äidin sisustusinnon kun vihdoin pääsee sisustamaan lapsen omaa huonetta. Vapaat kädet, isoja suunnitelmia!

Hankkisin pöllövalaisimen, mustavalkoisen automaton. Mustan säkkituolin, ison valkoisen lipaston. Isoja tauluja mustilla kehyksillä. Lapselle pienen pöydän ja tuolit, seinään voisi maalata kaistaleen piirustuksia varten. Suunnitelmia olisi, eikä sängyn problematiikkaa tarvitsisi miettiä. Ainut problematiikka on taloudellinen tilanne, ja aina voi haaveilla euro-jackpotin ja loton voittamisesta. Niin kun myös haaveilu lastenhuoneen suhteen.

Mutta hyvä näinkin. Ja aina on lupa uneksia! Se on ilmaista, halpaa ja mukavaa ajanvietettä. 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *