Miksi vaatia mieheltä? Jokainen odottaa omalla tavalla.

Että minä kiehun lukiessani odotuspalstaa. Miksi ihmeessä jotkut vaativat ja odottavat miehiltään tiettyä kaavaa. Jokainen raskaus on erillainen, jokainen äiti kokee sen eri tavalla. Miksei mieskin saisi odottaa rauhassa? Odottaa omalla tavallaan. 

Mies ei suostu lukemaan oppaita. Oikeastikko? Miten joku voi vaatia toista lukemaan raskaudesta käsitteleviä teoksia. Eivät kaikki nauti kirjoista tai lukuhetkistä. Vaikkei mies tartu oppaaseen ei se tee hänestä huonoa isää. Uskooko joku odottaja aikuisten oikeasti että isän suhde lapseen vahvistuisi kirjan välityksellä.

Mies ei halua seksiä kuten ennen. Ymmärtääkö tällainen nainen ettei seksistä kieltäytyminen välttämättä johdu muuttuneesta kehosta. Mies saattaa sisimmässään pelätä satuttamista, tai vaurioittamista. Osalla naisilla himot nousevat raskaudessa, joten jos ennen harrastitte kerran kaksi viikossa. Miksi ihmettelet jos mies ei halua sitä joka päivä? Hänelle ehkä kerran kaksi viikossa riittää.

Mies ei silitä vatsaani. Ehkei mies vielä ole sisäistänyt raskautta. Ehkä vatsan pieni koko saa miehen unohtamaan raskauden hetkeksi. Eikä mieheltä voi vaatia sellaista. Kosketus on sponttaania, valittamalla ja kitisemällä ei saavuta mitään. Vai onko parempi että mies koskee vatsaa pakkopullana? Vai silkasta välittämisestä ja aidosta rakkaudesta.

Toivon että naiset hellittäisivät hetkeksi. Nainen tuntee kasvun, kipuina, jomotuksena ja lopuksi liikkeinä. Mies ei tunne muuta kun sanan lapsi, vauva, sikiö. Miehelle odotus on yhtä uusi kun naisellekkin. 

Miksi vaatia mieheltä tiettyä tapaa toimia. Parempi olisi antaa miehen valmistautua rauhassa, omalla tavalla. Nainen luo suhteen lapseen jo sen kasvaessa vatsassa (jos luo) ja mies vasta lapsen synnyttyä. 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *