Nätti naama

Sä oot ihan kivan näköinen typykkä, naamasta. Mutta miksi ihmeessä olet mennyt panemaan itsesi raskaaksi? Aha, kiva. On todellakin kannustavaa kuunnella kuinka nuori herrasmies arvostelee ulkonäköäni ja raskauttani kovaan ääneen. Ellei mies olisi ollut niin ylihumaltunut olisin jopa saattanut heittää jotakin vitsinä takaisin. Mutta päätin olla hiljaa ja katsoa vastakkaiseen suuntaan, mitään sanomatta. Kadota tilanteesta. En halua herättää ylimääräistä huomiota kanssamatkustajissa.

Nätti naama, vau mikä pallovatsa. Koin tällaisen samanlaisen tapahtuman jo aikaisemmin tänä syksynä. Vierailin eräässä liikkeessä, elektroniikkaliikkeessä ja hakeuduin leveä iloinen hymy kasvoillani kohti palvelutiskiä.  Miesmyyjä ei kovin komea ollutkaan mutta ymmärsi ehkä leikin hieman väärin. Miesmyyjä vastasi hymyyni flirtillä ja jatkoi flirttaamista melko pitkään. Antoi palaa oikein kunnolla ja minä, minä kikatin posket punaisina.

Toki olin otettu, sillä pallomahan ilmestymisen jälkeen ei ole kukaan mies minulle flirttailut tai iskenyt silmää. Ja tästäkin syystä taisin olla melko otettu kun myyjä kokeili charmiaan oikein kunnolla. Tunnelma oli kevyt ja mies jatkoi flirttaamista siihen asti kunnes siirtyi pöydän toiselta puolelta palvelemaan minua tarkemmin. Myyjän ilme oli näkemisen arvoinen, oikeastaan ikuistettavan näköinen kun hän tajusi tilani, pallovatsani. Mies lopetti flirttaamisen kun seinään ja palvelu jatkui melko kiusaantuneessa ilmapiirissä. Toki minä jaksoin hymyillä, sillä olihan tilanne melko koominen.

Matkalla kotiin mietin miten raskaana olevien naisten päiviä piristettäisiin jos jokaisessa liikkeessä olisi korkeat asiakaspalvelutiskit? 

suhteet rakkaus ystavat-ja-perhe
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *