Raskaana oleva nainen, TÄÄLLÄ?

En tiennyt että on liikkeitä, jossa raskaana olevalla ei ole asiaa, tai jossa he eivät usein vieraile maha komeasti pystyssä. Eksyin aikuisten lelukauppaan, sillä ajattelin hakea sieltä jotakin huvittavan hauskaa miehelleni syntymäpäiviä piristämään.  Kun astuin liikkeeseen kuului kova pim-pom ääni merkiksi uudesta asiakkaasta. Kolme kaupassa olevaa miestä kääntyivät ovelle, suut ja silmät pyöreinä. Olin lähes kuulevani miesten ihmetyksen, raskaana oleva nainen, täällä?

Tiesin mitä halusin joten tepastelin määrätietoisesti hyllyille selailemaan ja arvioimaan kalentereiden tasoa. Huomasin kuinka yksi miehistä siirtyi kassalle maksamaan ostoksensa ja jatkoi ihmettelemistä. Sama kaava toistui kun toinen herroista hieroi dvd kauppoja myyjän kanssa. Hidas kävely, tuijotus, kassalle tuotteet, ja jälleen minun (mahaani) tuijottelua.

Myyjälle tämä näky ei lienyt uusi, sillä nuori mies lupautui auttamaan rouvaa jos tarve vaatii. Kysy rohkeasti apua, olen täällä sinua varten.

Sairaan, ja hieman perverssin mielen omaavana halusin jättää viimeiselle herralle jotakin ikimuistoista muisteltavaa. Päätin siirtyä hyllylle jossa komeilivat värikkäät, suonikkaat ja järkyttävän kokoiset penis-kopiot. Päätin ottaa toiseksi isoimman käteeni ja esitin olevani kiinnostunut tästä vaahtosammuttimen kokoisesta härpäkkeestä.

Kun kolmaskin mies toisti kahden edellisen miehen käytöstä korotin ääntäni. Kysyin myyjältä oliko tämäkin (vaahtosammutin) härpäke -35% alennuksessa. Myyjä vastasi että on, ja tuo isoin musta kuuluisi myös kyseiseen tarjoukseen.

Tämä asiakas, tuijotteleva mies näytti olevansa lähes paniikissa järkytyksen määrästä. Siirryin jonottamaan tuotteeni, tyttökalenterini kanssa miehen perään. Mies otti tuotteensa vauhdilla,kääntyi vielä kertaalleen katsomaan minua ja lähti vauhdilla ulos liikkeestä. Maksoin tuotteeni, ja astuin ulos kaupasta leveä ilkeänkurinen hymy kasvoilla.

Siitäs saitte.

suhteet rakkaus ystavat-ja-perhe
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *