Sopivasti sukupuolineutraali

Seikkailin internetin ihmeellisessä maailmassa, lähinnä etsien 4 ja kohta 3 vuotiaille sopivia syntymäpäivälahjoja. Löysin kolme opettavaista ja hauskaa kirjaa ja ennen kaikkea jotakin pientä myös meidän pienokaiselle. 

Lekmer.fi sivustosta löysin seuraavan pussilakanan. Mietin pitkään sinisen ja harmaan välillä. Sininen sopisi makuhuoneemme värimaailmaan mutta harmaa tuntui luontevammalta. Pitkään yritin selailla löytyisikö mistään tietoa tai tutkimuksia millaisista väreistä vauvat pitävät. Mutta ei sieltä juurikaan muuta löytynytkään kun yleistä höpinää väriterapiasta. 

baddset-spjalsang-041.jpg

Harmaa teema jatkui vaatteissakin. Mustaan en haluaisi pienokaisen pukea, enkä pidä yleisestä kategorisoimisesta punaista tytölle, sinistä pojalle. Tilauksen tehneenä jäin miettimään onko väri harmaa sittenkin sukupuolineutraali. Vai olisiko joku beige sopinut paremmin. Pähkäilyn jälkeen olin tyytyväinen. Jokainen äiti pukee vauvansa oman maun mukaan. Tämä on minun tyylini, minun makuni ja minun tuleva lapseni. 

farg-o-form-body-harmaa.jpg

 

Nappasin alennuksesta myös ihanan raidallisen bodyn ja housut. Kyllä kelpaa. Odotan jo nyt innolla milloin saan paketin hakea postista ja valmistella pienokaiselle pienen laatikon mihin jättää vaatteet odottamaan vielä hetkisen. 

my-only-body-l-s-raidallinen.jpg
my-only-housut-raidallinen.jpg

Kyllä nyt kelpaa odotella rauhassa, rauhassa tuonne tammi-helmikuun taitteeseen! 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *