Turha murehtia maidon loppumisesta, täältä sitä saa!

Täältä sitä saa luomuna, puhtaana ja ternimaitona. Tunsin pakottavaa tunnetta saada purkautua aiheesta ystävälleni ja tänne. En uskonut millään että jo nyt rv 20 rinnoistani tulisi maidon tapaista nestettä joka näkyy kauas läntteinä vaatteissa. 

Mieheni sai ensikosketuksen tähän ongelmaan yöllä. Hän ei millään kokenut sitä romanttisena kun minä vatsani kanssa liimaudun hänen selkäänsä kiinni. Eikä todellakaan se että kosteat rintani ja paitani liimautuivat selkään kiinni. Kai hän sisimmässä ymmärtää tilanteeni. 

Ajatuskin rintaliiveistä viiltelee rinnoissani. Rintaliiveistä ei tule hyvää oloa, rinnat hankaa milloin mitäkin reunaa eivätkä tunnu hyviltä. Paljain rinnoin on paras olla, vaikkei niin kaunista olisikaan. Tarviihan sitä kodin ulkopuolellakin liikkua, joten pakko purra hammasta. 

Mieheni ei ymmärrä tissi – ja maitokauhuani. Hän ei muista ettei niihin voi tarrata kiinni kuten ennen, takaapäin halaaminen saa minut kirkumaan ja rimpuilemaan heti kun nännit osuvat johonkin ikävästi. Voidella pitäisi ja lämpimänä pitää.

Pelko on astunut kuvioihin, pelkään käveleväni kaupungilla isot läntit rinnoissani. Pelkään etten muista aamulla pukea suojat. Tai entä jos ne jostakin syystä pääsee karkaamaan ja tiputan ne keskellä vilkasta ostoskeskusta. Mutta jos jotakin positiivistä haluaa etsiä niin vaikka kaupoista loppuisi maidot, löytyy täältä kaksi melko täynnä olevaa tehdasta. 

 

suhteet rakkaus ystavat-ja-perhe
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *