Aina ei saa sitä, mitä tilaa

Oisko tulta?

Muistan monta kertomusta, kun Jumalaan on petytty, koska hän ei vastannut rukoukseen. Kunpa se olisikin niin yksinkertaista, että pyytää jotain ja saa sen. Olisipa Jumala sellainen toiveautomaatti, mutta kun ei ole. Miksi sitten rukoilla? Vaikka siksi, että silloinkin, kun ei käy niin kuin itse haluaisi, voi ajatella, että joku kuuli pyyntöni, todella kuunteli sen, mutta vastasi toisella tavalla kuin toivoin syystä, jota minä en ymmärtäisi. Se, mitä tuo vastaus tuo tullessaan, jää nähtäväksi. Rukous auttaa luomaan toivoa tulevaan.

Hemuli

Kommentit

rukoukseen pettynyt (Ei varmistettu)

Tässä yksi erittäin voimakkaasti rukoukseen pettynyt. Yli 10 vuotta rukoilin lähes joka ilta että saisin tavata hyvän miehen ja perustaa perheen. Ei kuulunut vastausta, kunnes sitten tuli se päivä jolloin luulin että nyt se vastaus rukouksiini viimein tuli, ja vielä uskovan miehen muodossa. Tapaamisemme oli niin johdatuksen omaista että luotin niin voimakkaasti siihen että Jumala on nyt kuullut minua ja menin suin päin suhteeseen, luotin aivan liikaa, uskoin kaikki kauniit selitykset. Rakastin miestä melkein enemmän kuin elämää (ja kiitin Jumalaa siitä että sain hänet rinnalleni) ja luotin hänen tuntevan samoin, uskoin että jaamme samat arvot ja uskon. Kunnes kaikki ykskaks romahti. Täysin yllättäen hän halusi erota ja samoin tein löysinkin miehen treffi-ilmoituksen netistä, jossa hän haki sinkkuna elämänkumppania, ilmoituksella joka oli tehty jo hyvän aikaa ennen eroa.
En menettänyt ainoastaan elämänkumppania jota odotin koko elämäni, menetin myös luottamuksen Jumalaan, ja uskoni. Ja toivon saada perhettä. Tässä oli kiitokseni 10 vuoden uskosta ja rukouksista. Vakava masennus, uskon menetys, luottamuksen menetys kaikkeen ja kaikkiin ihmisiin. "Kiitos" kovasti Jumala että toit tämän miehen rinnalleni. Nyt menen päivästä toiseen toivoen että se päivä olisi viimeiseni ettei tarvitsisi enää kärsiä.

Hemuli
Oisko tulta?

Kuulostaa suurelta pettymykseltä. Toivottavasti löydät vielä toivoa muualta. <3

Nii
En vaihtais sekuntiakaan

Yhdeltä partioleiriltä on hyvin elävästi jäänyt mieleen iltatarinan lause: "Eihän se rukous meille apua heti tuonut, mutta ainakin meitä pelotti vähemmän.". Siinä tiivistyy aika hyvin oma suhtautumiseni Jumalaan ja rukoiluun myös :)

Hemuli
Oisko tulta?

Niinpä! Mulla on sama. Hetkessä saa turvaa, kun luottaa johonkin.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.