Ammattihuolestuja, katso tämä

Oisko tulta?

 

"Mihin tämä maailma on menossa!" "Millainen esimerkki tämä on lapsillekin!" "Entäs vanhukset!" "Eikö kukaan enää välitä!" "Nykynuoriso!" "Ja missä Jeesus!"

Luoja että olenkin kyllästynyt ihmisten taivasteluun, kauhuskenaariomaalailuihin ja pessimismiin, minkä tahansa aiheen kääntämiseen uhkakuvanäkökulmaan. Yritä edes joskus nähdä mahdollisuus äläkä uhkaa, yritä. Ja jos ei onnistu, yritä kovemmin. Pessimisti ei pety, mutta optimisti muuttaa maailmaa.Nanna työsti vähän samaa blogissaan viime viikolla.

Kommentit

Jortsu (Ei varmistettu)

Eipä paljoa tullut eväitä tästä bloggaukseta.

Hemuli
Oisko tulta?

Kiva Jortsu, kun kävit sen kuitenkin täällä nillittämssä!

Hailie (Ei varmistettu) http://hetkenmielijohde.blogspot.com

Minulle tämä taas antoi paljon. Muun muassa todistuksen siitä, että maailmalla tapahtuu hyvääkin eikä optimisti ole välttämättä vain naiivien ja lapsellisten ratkaisu. Kiitos. Vielä kun tajuaisin miten saan videota linkitettyä eteenpäin. :D

Tää onnea on

Samaa mieltä Hailien kanssa. Hyvä, että yritätte viedä positiivisuuden sanomaa eteenpäin - vaikka tie on kivinen ja kapuloita tulee rattaisiin. Miksi pessimistinen maailmankuva olisi yhtään sen parempi, todempi tai aikuisempi? Elämä on kuitenkin aika pitkälle asennekysymys.

Vierailija (Ei varmistettu)

Kiitos, Hemuli, tästä bloggauksesta! Olen aina ihmetellyt samaa! Jos haluat hyvää, tee ja puhu hyvää. Jos haluat paskaa, sitä saa yhtä helposti: tekemällä ja puhumalla paskaa. Miksi pitää takertua kaikkeen huonoon, mitä maa päällään kantaa? Miksei voisi mieluummin nähdä sitä hyvää ja ihanaa, mitä täällä on ja tapahtuu?

Jokainen voi valita, kumpaan haluaa panostaa.

Minna J.
Oisko tulta?

Kivoja kommentteja. Minakin tämä piristi. Ainakin you tuben kautta voi jakaa videon tai sitten  jos on oikein rohkea, voi jakaa koko postauksen :D 

Hemuli
Oisko tulta?

Kiitos kaikista kivoista kommenteista. Rakentavaa kritiikkiäkin saa antaa "tämä oli huono" ei ole rakentavaa. :)

Tässä linkki videoon:

https://www.facebook.com/photo.php?v=10151313894748529

 

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihana tuo video. Tuli oikeasti hyvä mieli. Kiitos tästä, vaikkakin tämä kommentti ei ole ehkä rakentava ;)

Hemuli
Oisko tulta?

Kehuja otan aina vastaan ilman rakentavuuttakin! Moitteet sen sijaan on asiallista avata. ;)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.