Jokakeväinen keskustelu

Oisko tulta?


Kun kevät tulee, paljastuvat säärikarvat ja täytyy taas miettiä, että 
1) miksi nämä eivät ole seksikkäät 
2) miksi niiden pitäisi olla seksikkäät 
3) eikö minulla tosiaankaan ole muuta mietittävää?

Vastausehdotuksia:
1. Jotta nainen olisi vetoava, hänessä täytyy olla jotakin lapsenomaista kuten avuttomuus ja karvattomuus.
2. Koska ihminen tarvitsee huomiota ja seksikkyys on helppo tapa saada sitä ja säärikarvojen ajelu taas on helppo tapa vastata kuvaa seksikkäästä naisesta.
3. On. Mutta yritän parhaani mukaan vältellä tärkeämpiä aiheita. Olen yrittänyt seurata politiikkaa, jotta voisin kirjoitttaa valistuneen blogin eduskuntavaaleista, ääri-islamista ja (Venäjän harjoittamasta) informaatiosodasta, mutta koska kaikki tuntuu pyörivän ahneuden, typeryyden ja pelon voimalla, masennuin, luovutin ja siirryin tarkkailemaan karvankasvuani. 

Sohvalla maatessani ja jalkoja ojennellessani huomasin yhden merkityksellisen sanoihin liittyvän eron: seksikkyys liitetään objektiin, kun taas seksuaalisuudesta puhutaan subjektin yhteydessä. Se minua tässä karvattomuus-casessa ärsyttää, että se ei liity minuun seksuaalisena toimijana mitenkään vaan kohtelee minua pelkästään kohteena, jonka kelpaavuudelle joku muu on asettanut kriteerit. 


- Mirka Maaria, joka jatkaa kauniista, voimakkaista ja karvaisista sääristä iloitsemista ja päättää paneutua politiikkaan huomenna

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Seksikkyys ei liity mitenkään kristinuskoon. Jumala on käskenyt meitä rakastamaan muita ei itseämme. Toistan vielä, olen täysluuseri, täysnolla olen, ja täyskovakalloinen olen. Mutta tiedän totuuden. Totuus on Kristus ja Häneen uskova pelastuu.

Whaat? (Ei varmistettu)

Lueppa raamattusi uudelleen. Luuk.10:25 Muuan lainopettaja halusi panna Jeesuksen koetukselle. Hän kysyi: "Opettaja, mitä minun pitää tehdä, jotta saisin omakseni iankaikkisen elämän?" 26 Jeesus sanoi hänelle: "Mitä laissa sanotaan? Mitä sinä itse sieltä luet?" 27 Mies vastasi: "Rakasta Herraa, Jumalaasi, koko sydämestäsi ja koko sielustasi, koko voimallasi ja koko ymmärrykselläsi, ja lähimmäistäsi niin kuin itseäsi." 28 Jeesus sanoi: "Oikein vastasit. Tee näin, niin saat elää."

Vierailija (Ei varmistettu)

Ensin meitä kehoitetaan rakastamaan muita, vasta sitten itseämme. Kirjoitettuhan on: "JOKAINEN ylpeämielinen on Herralle kauhistus: totisesti, ei sellainen jää rankaisematta." San. 16:5

Nanna H.
Oisko tulta?

Tämä on niin hauskaa :D Kirjoitetaan mitä tahansa, vaikka säärikarvoista, niin aina löytyy joku linkki "oikeaan" uskoon :)

Mirka Maaria
Oisko tulta?

 

Rakas siskontyttöni rukoili tänään: "Hyvä Jumala, anna minulle maltillista mieltä." (Hän ei olisi jaksanut odottaa kaverin synttäreiden alkamista.) Voin ihan samaa rukoilla: Jumala, anna minulle maltillista mieltä. Ja rauha hänelle, jota meidän jok'ikinen postauksemme häiritsee.

 

 

Vierailija (Ei varmistettu)

ei minua häiritse. Itse olen täysnolla mutta totuus on Kristus ja Häneen uskova on pelastuva.

Mirka Maaria
Oisko tulta?

Sanon painokkaasti: lopeta jumalanpilkka täällä blogissamme! Sillä itsensä väheksyminen on Jumalan luomistyön väheksymistä ja itsensä Luojan pilkkamista. Tämä on viimeinen kerta kun kommentoin kommenttejasi, tästä lähtien poistan niistä jokaisen. 

Tuokiokuvia

Olen jo pari vuotta kyseenalaistanut, miksi säärikarvoissa on mielestäni jotain "ällöä" ja miksi en uskaltaisi mennä rannalle sheivaamatta. Tämän vuoden tammikuussa luin kirjaa sohvalla uusi joululahjavillapaita ja villasukat ylläni, paljain säärin. Ja ka, yhtäkkiä huomasin miettiväni että "näyttääpä söpöltä noi jalkakarvat yhdessä noiden villasukkien kanssa".

 

Mirka Maaria
Oisko tulta?

Toivottavasti satutaan samalle rannalle karvaisine jalkoinemme!

Pari sannaa

Ihanasti kevätaurinko kultaa säärikarvat. <3

Mirka Maaria
Oisko tulta?

Eikö vaan!

saaara (Ei varmistettu)

Jumala hymyilee tällekin postaukselle. Voi meitä pieniä ihmisiä xD muuten: itse olen vedellyt 25vuotta sheivaamatta sääriäni. Ketään ne ei häiritse, vähiten itseäni. Jokainen sheivatkoon tai olkoon sheivaamatta omasta tahdostaan.

Mirka Maaria
Oisko tulta?

Kyllä. Jokainen sheivatkaan tai olkoon sheivaamatta. Ajeleminen kuten kauneusleikkaukset, meikkaaminen, laihuus, lihaksikkuus jne. täytyy vain ajoittain kyseenalaistaa, ettei asiasta tule kaikille pakollinen normi. 

Vierailija (Ei varmistettu)

Voi Mirka :D Just märehdin ja murehdin kun jälleen kerran pohdin miks en ole Ihana Nainen, miksi oon tällanen vaan...ja sitten sä ja sun karvas saitte mut vähän hymyilemään :)

Mirka Maaria
Oisko tulta?

Sähän oot Ihana Nainen! 

Kommentoi