Lopu jo talvi!

Oisko tulta?

Hän säät ja ilmat säätää...

Virsi 462

Rakas Jumala, kun nyt olen pari viikkoa tarponut koirien kanssa vuoroin loskassa, vuoroin hangessa ja vuoroin liukastellut jäällä, saanut naamalleni räntää, puuskaa ja reatta, olen tullut siihen tulokseen, että säätö voisi jo riittää ja kesä tulla. Edes kevät. Oisko mitään mahiksii?

Amen.

Kommentit

talven törröttäjä (Ei varmistettu)

Minä puolestani olen rukoillut talven jatkumista ja ollut siitä myös Luojalle kiitollinen... ;-) Ehkä täällä pohjoisessa tämä vuodenaika näyttäytyy toisenlaisena? Tasan ei käy...

Vierailija (Ei varmistettu)

Itse voisin anoa: Älä pliis lopu vielä talvi. Rakastan lunta, raikasta ilmaa, lumen narskuntaa kenkien alla ja erityisesti hiihtämistä. Pitkät hiihtoretket auringossa, termarissa kahvia..Aah!
En tykkää katupölystä, siitepölystä, kevätmasennuksesta, joka aina iskee jollain tavalla, olipa asiat miten hyvin vain. Mun puolesta Huhtikuun voisi poistaa kalenterista... Onneksi on pääsiäinen valonpilkahduksena.

Hemuli
Oisko tulta?

Hehe, joo, kaikilla on omat mieltymyksensä. :)

Kaista (Ei varmistettu)

Kun en ole kuukausiin Etelä-Suomessa käynyt, ihmettelen säävalituksia... meillä on ollut mahtava talvi, sopivasti lunta ja pakkasta, ja sopivasti pari lumiukko-nuoskapäivää välissä. Talvi tuntuu taittuvan kevääksi ihanalla tavalla, linnut on alkaneet laulaa ja puhdas valkoinen lumi vain hiljaa alenee haihtuen aurinkoiselle taivaalle. Liukasta on, mutta ei kaikkea voi yhtä aikaa saada.

Hemuli
Oisko tulta?

Kiva että siellä on ihana talvi kevät, Kaista. :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.