Normaalit käytöstavat

Oisko tulta?

Hän on minusta kaunis, äärimmäisen viehättävä, minun kauneuskäsityksessäni normaalia kauneutta. En aio näyttää esimerkkiä siitä, minkä näköinen ihminen on minusta ruma ja epänormaalin näköinen, sillä se olisi huonoa käytöstä.

Normaali tarkoittaa matematiikassa pintaa tai janaa vastaan kohtisuorassa olevaa suoraa tai vektoria. Tilastotieteessä normaalijakauma on jakuva todennäköisyysjakauma, joka on määritelty ja jatkuva kaikilla muuttujan reaaliarvoilla. Jos satunnaismuuttuja X on normaalijakautunut, niin merkitään  X ~ N (µ, σ2).

Normaali on hirmuisen kätevä termi matematiikassa ja tilastotieteissä, mutta aivan hirvittävän epäkäytännöllinen puhuttaessa kenenkään ulkonäöstä. Jokaisella kun on oma käsityksensä normaalista ja epänormaalista ulkonäöstä, tai rumasta ja kauniista. Kauneus on katsojan silmissä, samoin ruma. Kaikilla on oma kauniinsa ja rumansa, ja se on täysin normaalia. Eikä kukaan voi pakottaa toista pitämään samoja asioita viehättävinä tai epäviehättävinä kuin itse.

Muistan, kuinka lapsena opetettiin, että jos vaikka bussissa näkee hassun näköisen ihmisen, niin jutellaan siitä sitten yhdessä kotona, mutta ei siellä bussissa huudella. Normaaleja käytöstapoja.

Hemuli

Kommentit

EmmiJii (Ei varmistettu)

Minustakin hän on kaunis. Tämä kirjoitus oli kaunis.

Hemuli
Oisko tulta?

Kiitos <3

pth (Ei varmistettu)

Mites sitte, oliks oikein buuata venäjän tytöille, mitä oot mieltä?

Hemuli
Oisko tulta?

Poliittisena viestinä ok, esiintyjien kannalta ikävää. Ei ole oikean ja väärän kysymys mielestäni. Näkökulmasta riippuen ok tai not.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.