Ravintolapäivän LUMO

Oisko tulta?

Lähi- ja kotiruokaa naapuritalon pihalla. Voiko parempaa ideaa olla?

Littoisissa se oli Lumo.Kiitos Jani, Sari, Pirkko, Taija ja monet muut.Pesueeni kanssa suuntasimme Törölän pihalle lounaalle. Linssikeitto oli niin hyvää. Tarjolla oli myös itseleivottua maalaisleipää, jonka päälle siveltiin tuoretta pestoa. Syödä saattoi mozarellaleipää, pannaria, pullaa, keskejä ja ties mitä. Miten toisen käsityönä tekemä ruoka voikin tehdä niin monella tavalla onnelliseksi. 

Kirppispöytiä oli mutteritalon pihapiirissä, tehtaan sisäpihalla ja monilla muilla pihoilla. Mun mukaan lähti punaiset puukkarit. Tytöt olivat leiponeet juustokakkuja ja pitivät kahvilaa. Kaikkein parasta oli kuitenkin Törölän pihalle perustettu pop up -ravintola.  Oi, kun mä nautin. Ja lapset nauttivat myös. Itseasiassa, jotenkin näytti siltä, että kaikki viihtyivät.

Myös Liedon pappilan pihalla osallistuttiin ravintolapäivään. Siellä syötiin paellaa ja lettuja. Ravintolan tuotto meni Suomen Lähetysseuralle. Juuri tällaisia juttuja meillä tarvitaan. 

Ei niin paljon hyvää, ettei jotain pahaakin. Hukkasin avaimeni sinne kaiken hyvän keskelle. Ja olin jo aika pulassa. Illalla tyttöjen etsintäretkellä löysimme avaimet, ja sen riemun kunniaksi söimme vielä jätskiannokset!

Varsinainen ruokapäivä.

Koemaistaja kävi Kalliossa syömässä thairuokaa, Anni tutustui ravintolapäivän tarjontaan Tampereella, Hanna K. etsi ruokapaikkaa Vallilasta ja Kalliosta.Entä te muut?

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Kiva tunnelma!

Vierailija (Ei varmistettu)

Kiva tunnelma!

Kommentoi