Avautuminen (älä turhaan lue)

Sen lisäksi, että Lilyn Kategoriavalikosta löytyy positiivisia vaihtoehtoja, voisi siihen lisätä muutaman vähemmän iloisenkin: Hyvinvoinnin pariksi Pahoinvoinnin ja Kauneuden lisäksi Rumuuden. Esimerkiksi. Bliis.

Päässä suhisee. Lisäksi jännittää, ahdistaa ja pelottaakin vähän. On ku ois krapulassa toista päivää. En kuitenkaan oo. Miten nää olot lähtis pois? Ei auttanut ainakaan Lieksan Valkosuklaapasha. Auttaisko Lidlin kokis? Angry Birds -tikkarit? Täytyy kokeilla, vaikka epäilen..vähän.

Sydän hakkaa ihmeellisiä rytmejä ilmaan, naapuritkin varmaan kuulee. Jos en oo nyt skarppina, niin alkaa itkettää. En muista oikein mitään, terapiaankin unohtu tänään mennä. Sieltä on siis tulossa kuusinkertainen lasku verrattuna normaalilaskuun. Jes.

En oo oikein vedossa. Miten siihen pääsis vielä tälle illalle? Tartteis tehdä niin paljon ja kaikkea. Apua. Lukea, laittaa, siivota, häärätä ja sätätä. Jaksaispa.

Luulen, että mun tie kulkee tänä iltana lääkekaapin kautta ihan vaan sänkyyn. Jää hääräämiset hääräämättä. Miks siitä tulee näin epäonnistunut olo? Tänä iltana ei oo hyvä mieli. En jaksa edes yrittää.

Unta kuuppaan. Kyllä se tästä. Huomenna uudet kujeet, ja toivottavasti kivemmat.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *